Левски ще се справи с Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Левски ще се справи с Локо Пловдив

Локомотив Пловдив - Левски
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 23.08.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Станислав Тодоров


Локомотив Пловдив приема Левски на стадиона в парк "Лаута" в среща от 6-ия кръг на "А" група. Двата тима се представят в коренно различна светлина. "Смърфовете" се намират в криза и единствено слабото начало в първенството на Пирин им помага да не заемат последното място в класирането. "Сините" от своя страна започнаха да се свестяват след колебливото начало, като най-голяма радост на феновете носи фактът, че Стойчо Стоев залага на млади играчи, които оправдават доверието му. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 2.

Стойчо Стоев има сериозен избор от футболисти, като специалистът трябва да избира титуляри на три позиции, което доскоро беше немислимо. Осем души имат нещо като запазена позиция сред първите единадесет. Става дума за вратаря Йоргачевич, карето бранители – Прохазка, Минев, Белаид и Карнер, опорните халфове Де Ноойер и Костадинов, както и дясното крило Божидар Краев.

За другите три позиции на терена има по двама кандидати. В атака въпросителната е кой да започне - Курдов или Диаби? Последният вече има картотека и ще е пълна изненада за домакините, но е по-вероятно Наско Курдов да стартира от първите минути.

Стойчо Стоев ще избира между Борислав Цонев и Мигел Бедоя за позицията зад нападателя. Испанецът е възстановен от контузия, но не е ясно дали ще е пълноценен да стартира от първата минута на "Лаута".

Все още не е ясно кой ще бъде вляво на полузащитата. Опциите са Денис Махмудов и Мики Орачев. В последните две срещи юношата игра на този пост и се представи добре и почти сигурно ще се разчита отново на него, тъй като адаптацията на македонеца върви малко по-бавно от очакваното.

"Локомотив Пловдив не са отбор за пренебрегване, играят добър футбол, събраха опитни състезатели, играят агресивно. Тези две точки, които имат, не отговарят на техния потенциал, за мен са добър отбор. Надявам се, Умар и Бедоя да са в нужното състояние, за да помогнат на отбора. Надявам се теренът в Пловдив да е в добро състояние, за да се играе добър футбол. Ще е добре и за двата отбора. Ще видите утре кой ще води атаката. Надявам се и в бъдеще новите играчи да донесат нужната острота в този план“, заяви Стойчо Стоев.

В щаба на Локо няма да разчитат на Габриел Силва и Маркос Матеус. Бразилцете бяха върнати на Лудогорец, които караха проби на "Лаута". Иначе в отбора няма контузени играчи и ще може да се разчита на най-доброто за предстоящия сблъсък.

"Мачът с Левски е с голям дразнител. И ще се опитаме да има премии за отбора при победа, но не мога да дискутирам размера сега, но при победа ще има. Това все пак подлежи на одобрение от нашия Управителен съвет. С всеки изминал мач играем все по-добре и мисля, че е крайно време за първа победа, точно срещу Левски", заяви силният човек в Локомотив Пловдив Николай Неделчев в интервю за "Дарик".


ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив Пловдив:

17 юли Славия - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)
26 юли Локомотив Пловдив - Берое 1:2 (А група)
01 август Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив 1:1 (А група)
08 август Локомотив Пловдив - Литекс 1:1 (А група)
16 август Лудогорец - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)

Левски:

18 юли Ботев Пловдив - Левски 1:1 (А група)
25 юли Левски - Литекс 2:2 (А група)
01 август Лудогорец - Левски 2:0 (А група)
08 август Черно море - Левски 0:1 (А група)
15 август Левски - Монтана 2:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Локомотив Пловдив - Левски

116 срещи
15 победи за Локомотив Пловдив
23 равенства
78 победи за Левски
Голова Разлика: 250:94 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
185