Левски и Монтана няма да се победят


FUTBOL-TV

Левски и Монтана няма да се победят

Левски - Монтана
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 15.08.2015г.
Час: 20:00
Съдия:  Стефан Апостолов


Левски приема приятната изненада този сезон в "А" група - Монтана на стадион "Георги Аспарухов" в среща от кръга на родното първенство. "Сините" не стартираха добре шампионата, но в последния си мач феновете на тима останаха повече от доволни, не само заради успеха като гост на Черно море, но и заради все повечето юноши, на които се дава шанс в отбора. Двубоят се очертава труден, тъй като съперникът се намира в отлична форма. Прогнозата на Futbol-tv е за знак Х.

Джереми Де Ноойер и Веселин Минев ще бъдат на разположение за Стойчо Стоев срещу Монтана. Двубоят със сигурност ще пропусне испанецът Мигел Бедоя, който лекува контузия на бедрения мускул. Картотека за мача получи Атанас Курдов, което дава възможност пред треньора на "сините“ да разчита с по-сериозна група от футболисти за срещата с Монтана.

Така Стоев за първи път през сезона ще има въпросителни, свързани с това кой измежду всички да започне като титуляр. До този момент наставникът имаше проблеми заради контузени и наказани играчи и в групата за предните мачове попадаха не повече от 16 футболисти. Сега обаче нещата са се променили и Стоев ще може да заложи на най-доброто срещу настоящия си съперник.

Защитникът на Монтана Християн Попов е с травма на дясното коляно, получена на домакинската среща с шампиона Лудогорец. 25-годишният футболист се оплаква от болки на същото място, което бе оперирано миналата есен. Въпреки, че през седмицата тренира наравно със своите съотборници Попов се притеснява, че има лек отток. Лекарите в монтанската поликлиника обаче го успокоили, че няма нищо обезпокоително, но му препоръчали няколко дни да ходи на специални процедури. Състоянието му обаче определено разтревожи треньорския щаб на монтанци. Титулярният ляв бек Христофор Хубчев е контузен и ще почива принудително до края на август, а Попов бе първа опция за треньора Ферарио Спасов. Това означава, че има голяма вероятност за рокади в състава на гостите. Като изключим това, други проблеми в тима няма.


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - МОНТАНА 2:2


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

11 юли Левски - Локомотив Пловдив 1:0 (Приятелска среща)
18 юли Ботев Пловдив - Левски 1:1 (А група)
25 юли Левски - Литекс 2:2 (А група)
01 август Лудогорец - Левски 2:0 (А група)
08 август Черно море - Левски 0:1 (А група)

Монтана:

04 юли Монтана - Спартак Плевен 2:1 (Приятелска среща)
19 юли Берое - Монтана 0:0 (А група)
25 юли Монтана - Ботев Пловдив 6:0 (А група)
03 август Литекс - Монтана 2:1 (А група)
07 август Монтана - Лудогорец 1:1 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Монтана

14 срещи
11 победи за Левски
3 равенства
0 победи за Монтана
Голова Разлика: 29:6 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209