Черно море и Левски няма да се победят


FUTBOL-TV

Черно море и Левски няма да се победят

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 08.08.2015г.
Час: 17:30
Съдия:


Черно море приема Левски на стадион "Тича" в морската ни столица в двубой от 4-ия кръг на родната "А" група. През изминалия сезон "сините" доминираха в мачовете за първенство, но в най-важната среща за сезона (финала за Купата на България) допуснаха изравняване в края на мача, а в последствие и обрат, малко преди да се стигне до дузпи. Така "моряците" опитаха късмета си в евротурнирите за сметка на момчетата на Стойчо Стоев. Прогнозата на Futbol-tv е за знак Х.

В щаба на Черно море не мислят толкова за предстоящия мач срещу Левски, а всички погледи са обърнати към предстоящия двубой за Суперкупата на страната срещу отбора на Лудогорец. Все пак наставникът на тима Никола Спасов обяви, че ще се подходи сериозно и в мача срещу Левски.

Под въпрос за срещата е Бекир Расим. За него Никола Спасов ще решава в последния момент. Иначе наставникът няма да може да разчита на оперирания наскоро Бакари, както и на наказания Мехди Бурабия. Всички останали са готови и на разположение за треньорския щаб.

Положението в Левски не е никак розово. Отборът има едва две спечелени точки за три кръга и заема място в края на класирането. За първи път от началото на сезона Стойчо Стоев ще има възможност за избор в отбраната. До сега той винаги имаше изключително ограничена бройка от играчи на разположение.

Срещу "моряците“ сигурни титуляри са Роман Прохазка като десен бек и Макс Карнер в центъра на защитата. За позицията ляв бранител спорят Веселин Минев, който се завръща след наказание и Аймен Белаид. Последният може да бъде поставен и в средата на отбраната, но там опция е и новият любимец на феновете Деян Иванов.

Владислав Мисяк също може да се завърне на терена и да заеме обичайната си позиция по крилото. Младият футболист получи травма преди мача с Литекс и пропусна последните две срещи на тима си.

Аут за предстоящата среща е Александър Александров, който счупи костица по време на двубоя с Ботев и все още прави само процедури, но не тренира със съотборниците си от "Герена“. Извън плановете на Стоев е и Мигел Бедоя, който лекува мускулна травма на бедрото.



ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 1:1



Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

16 юли Черно море - Динамо Минск 1:1 (Лига Европа)
19 юли Пирин Благоевград - Черно море 1:1 (А група)
23 юли Динамо Минск - Черно море 4:0 (Лига Европа)
26 юли Черно море - Лудогорец 2:3 (А група)
02 август Славия - Черно море 0:1 (А група)

Левски:

08 юли Левски - Пирин Благоевград 0:2 (Приятелска среща)
11 юли Левски - Локомотив Пловдив 1:0 (Приятелска среща)
18 юли Ботев Пловдив - Левски 1:1 (А група)
25 юли Левски - Литекс 2:2 (А група)
01 август Лудогорец - Левски 2:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - Левски

105 срещи
16 победи за Черно море
28 равенства
61 победи за Левски
Голова Разлика: 202:88 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
298