Локо София и ЦСКА няма да се победят


FUTBOL-TV

Локо София и ЦСКА няма да се победят

Локомотив София - ЦСКА
Стадион: "Локомотив", София
Дата: 23.05.2015г.
Час: 17:30
Съдия: Георги Кабаков


Локомотив София приема ЦСКА на стадиона в кв. "Надежда" в предпоследен двубой за двата тима от родната "А" група. Новината от седмицата е, че "железничари" и "армейци" не взеха лиценз за евротурнирите и "А" група, но имат седем дни да обжалват. Въпреки това и двата отбора имат шанс да се класират на място даващо право на участие в Лига Европа. Прогнозата на Futbol-tv е за знак Х.

Проблемите в ЦСКА като че ли изглеждат доста повече от тези в Надежда. На "Армията" дори спряха тока, заради задължения към ЧЕЗ. Всичко това допълнително влияе на играчите на Любо Пенев, които до преди седмица дори не познаваха вкуса на отбелязан гол. Кризата в клуба е доста сериозна и не е ясно с каква мотивация футболистите ще излязат на терена.

Иначе Пенев няма да може да разчита на Тони Силва, Венци Василев и Тончи Кукоч. Първите двама имат наказание за двама и това означава, че пропускат сезона. Кукоч ще бъде на линия за последния мач на тима. Въпреки проблемите Любо Пенев ще се опита да не изневерява на любимата си тактика, която включва наситена халфова линия. На вратата ще бъде Господинов, а в защита Тунчев ще си партнира с Оршулич, като все още кои играчи ще действат като крайни защитници. Има вероятност ЦСКА да играе само с трима в защита, като за трети защитник може да се ползва Вальо Илиев, който вече се чувства по-добре след поредната си контузия. Другите варианти за защитата са Супусепа, Причиненко и Крачунов. В центъра на терена ще оперират Сънди, Фелипе и Галчев, а в атака се завръща Николич, който ще е подпомаган от Маркович и Маркиньос.

В Локомотив София също е пълно с проблеми. Освен отказа за лиценз, президентът на клуба Николай Гигоев трябваше да понесе още един удар - декларация от феновете на тима, които очевидно избират Локомотив да не съществува пред това да съществува по този начин.

Иначе от спортно-техническа гледна точка в състава на столичното Локо няма проблеми. Единствено под въпрос е Емил Гъргоров. Националът бе титуляр в мача срещу Лудогорец, но бе заменен на почивката, което поради съмнения за травма.

"При футболистите има несигурност. Все още няма договори, не знаят къде ще продължат. Това с лиценза не е пречка, но влияе върху играта ни. Трябва да направим максималното, да имаме разнообразие и да разполагаме с повече футболисти", заяви треньорът на тима Димитър Васев.


ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
302