ЦСКА ще запише първа победа за годината


FUTBOL-TV

ЦСКА ще запише първа победа за годината

Ботев Пловдив - ЦСКА
Стадион: "Спортен център Ботев", Пловдив
Дата: 17.05.2015г.
Час: 17:30
Съдия: Цветан Кръстев


Ботев Пловдив приема ЦСКА на клубната си база в Коматево в двубой от кръга на "А" група. Двата отбора се представят много зле от началото на календарната година. Ботев заема последното шесто място в първата шестица, докато "армейците" паднаха от първа до четвърта позиция. Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев даде голяма доза живец на отбора, но в крайна сметка на "Армията" все още търсят първия си гол за годината. Фактът, че макар и за кратко Пенев бе треньор на Ботев е основен плюс за ЦСКА. Futbol-tv прогнозира минимален успех за столичани - 2.

На "Армията" за пореден път се говори повече за проблем извън спортно-техническата част. На този етап ЦСКА няма лиценз за евротурнирите, което може да стане факт само при заплащането на стари дългове. И все пак от спортно-техническа гледна точка новините са сравнително добри. В групата за мача попаднаха Валентин Илиев, Иван Маркович и Маркиньос. Тримата страдаха от различни травми, но сега почти сигурно ще стартират като титуляри.

Все още не е ясно на чие място ще започне Илиев - Тунчев или Апостол Попов. Първият до скоро бе несменяем титуляр, но Попов се води нещо като любимец на Любо Пенев. Маркович и Маркиньос ще заемат своето място в средата на терена и ще се включват активно в атаката на отбора. Със сигурност на пейката ще остане Фелипе. Наставникът на отбора е повече от недоволен от представянето на играча и това ще му коства титулярното място в средата на терена.

В Ботев Пловдив има малко проблеми преди този мач. Наказан е Томаш Иршак, поради травма Божидар Васев също пропуска двубоя. В групата на "канарчетата" обаче се завръщат пропусналите мача в Ловеч поради травми Лъчезар Балтанов и Цветелин Чунчуков. Почти сигурно те двамата ще попаднат сред стартовия състав на тима.


ПРОГНОЗА: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЦСКА 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
212