Черно море срещу Левски - почти сигурен Х


FUTBOL-TV

Черно море срещу Левски - почти сигурен Х

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 09.05.2015г.
Час: 17:30
Съдия: Мартин Стоименов


Черно море приема Левски на стадион "Тича" във Варна в среща от 7-ия кръг на втората шестица на "А" група. Броени дни по-късно двата отбора ще се изправят един срещу друг във финала за Купата на страната, като успех в този двубой ще означава и място в евротурнирите. Точно поради тази причина предстоящият утрешен сблъсък може да се тълкува като едно надлъгване, без двата тима да разкриват силните и слабите си страни. Прогнозата е за знак - Х.

Треньорът на Левски Стойчо Стоев отново ще направи промени в своя стартов състав. Специалистът има колебания дали да върне Боян Йоргачевич на вратата, а резерва отново да е Пламен Илиев. Все пак не е изключено и Тигъра да бъде предпочетен. Аймен Белаид вероятно ще си партнира със Стойчев в сърцето на защитата, което означава, че Нину пак ще седне при резервите. Либан Абди въобще не беше в групата за мача с Хасково, но сега е напълно възстановен и се очаква да бъде на терена от първата минута.

Стойчо Стоев няма да може да използва трима основни играчи. Прохазка и Гаджев са наказани, а Веселин Минев получи почивка, тъй като има лека травма. Като цяло очакванията са за един леко експериментален състав, в който може да попаднат и част от юношите на тима.

Симеон Райков и Георги Китанов ще пропуснат двубоя. И двамата още не са напълно възстановени от травмите си и през седмицата тренират с постепенно повишаване на натоварванията. Петър Златинов пък напусна тима дни преди мача с Левски. В строя след изтърпяното наказание се завръща Бакари, а Тодор Паланков ще пропусне и сблъсъка със "сините".


ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
218