Берое и ЦСКА няма да се победят


FUTBOL-TV

Берое и ЦСКА няма да се победят

Берое - ЦСКА
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 01.05.2015г.
Час: 18:00
Съдия: Владимир Вълков


ЦСКА гостува на Берое в Стара Загора в опит да отбележи първия си гол и ако е възможно да постигне и първи успех в официален мач за тази календарна година. Подобно на всяка седмица и сега при "армейците" има промени, но този път те са свързани с треньорска рокада. Любослав Пенев пое отбора за втори път в треньорската си кариера и феновете очакват чудесата да започнат още от двубоя с Берое. Със сигурност Любо ще направи няколко промени, както в състава така и в тактиката, но прогнозата на Futbol-tv е за знак Х.

В тима на ЦСКА обаче е пълно с контузени играчи. Оурелиен Жоахим и Луис Соарес най-вероятно няма да играят за "червените" до края на сезона. Причината за това са получени травми, а прегледите през седмицата са показали, че контузиите не са от най-леките. Така може да се смята, че Жоахим е изиграл последния си мач с червената фланелка, тъй като след края на сезона със сигурност ще напусне клуба. Не е изключено същото да стори и Соарес. В лазарета на "армейците" са още Дивиш, Уваренко, Маркиньос и Бергонси. С наказание за този мач е Борис Галчев.

В сравнение с последния мач на тима, очакванията са да има няколко промени в защита. На пейката ще седне намиращият се в слаба форма Пламен Крачунов за сметка на Александър Тунчев. Валентин Илиев е с лека травма и Пенев реши да не рискува със здравето му и неговото място ще заеме Апостол Попов, а като краен защитник ще се завърне Венцислав Василев.

Пенев няма да гласува доверие на младока Петър Витанов. Юношата на тима игра с голямо желание в последните мачове, но си личи, че все още му липсва опит. Вероятно новият треньор на ЦСКА ще заложи на двойка опорни халфове - Фелипе и Сънди, а системата може да придобие - 4-4-2. Николич ще бъде подпомаган от Иван Стоянов, а по крилата ще действат Милисавлевич и Тони Силва.

Наставникът на Берое Петър Хубчев няма да води отбора си срещу ЦСКА в петък. Очаквано, той бе наказан от Дисциплинарната комисия за един мач, след като бе изгонен от съдията по време на мача с Лудогорец.

Вратарят на Берое Благой Макенджиев е под въпрос за предстоящия мач срещу ЦСКА. Стражът се възстановява от контузията, която получи в мача срещу Литекс и все още не е напълно готов за игра. Вратарят на Берое се контузи в самото начало на срещата. Благой Макенджив пропусна гостуването на Ботев, както и домакинството на Лудогорец.

Полузащитникът Самир Аясс се завръща в състава на Петър Хубчев след изтърпяно наказание. Той пропусна последния двубой срещу Лудогорец. С проблем обаче продължава да бъде Димо Бакалов, който се възстановява, като е малко вероятно да се завърне в игра до края на сезона. По всичко изглежда, че и Владимир Зафиров ще пропусне оставащите пет срещи на Берое.


ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЦСКА 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173