ЦСКА ще запише първа победа за годината


FUTBOL-TV

ЦСКА ще запише първа победа за годината

ЦСКА - Ботев Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 10.04.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Георги Димитров


ЦСКА приема Ботев Пловдив на стадион "Българска армия" в среща от плейофната фаза на "А" група. "Армейците" стартираха ужасяващо тази календарна година, като все още нямат победа и отбелязан гол и са спечелили една точка, благодарение на нулевото равенство срещу Берое. Разликата между "червените" и лидера Лудогорец набъбна на цели шест точки. Грешна стъпка и в този мач ще означава, че шансовете на ЦСКА за титлата ще намалеят до минимум. Всичко това дава повод за прогноза 1.

Новият треньор на ЦСКА Галин Иванов няма да разчита на Тони Силва и Марин Оршулич за мача с Ботев. Последният направи две грешки при първите два гола на Лудогорец, в двубоя между двата тима преди седмица. По всичко личи, че дните на Оршулич на "Армията" са преброени. Тони Силва от своя страна няма да получи шанс за изява, тъй като треньорското ръководство са повече от недоволни от него. Галин Иванов и Владимир Манчев са на мнение, че Силва може много повече, но се "скатава" на терена.

Като цяло не се очаква да има много промени в стартовия състав, който бе в Разград. На мястото на Оршулич в игра ще се завърне Валентин Илиев, който дълго време лекува травма. Другата промяна е свързана със Стефан Николич. Черногорецът бе изритан зверски от Козмин Моци и сега все още не е готов за игра. На негово място вероятно ще започне Жоаким. Третата промяна в състава е свързана с Маркиньос, който ще замени Фелипе или Сънди.

Само защитникът Лазар Марин от Ботев Пловдив е с травма след мача с Литекс за първенство, загубен с 0:1 на базата в Коматево. Бранителят е с пресечен мускул и не взе участие в част от тренировките на "канарчетата" през седмицата. Контузията му не е сериозна и той може и да бъде възстановен за предстоящото гостуване от първата плейофна шестица в "А" група на ЦСКА. С него всичко ще се решава в последния момент.

Само защитникът Лазар Марин от Ботев (Пловдив) е с травма след неделния мач с Литекс за първенство, загубен с 0:1 на базата в Коматево. Бранителят е с пресечен мускул и не взе участие в днешната възстановителна тренировка на "канарчетата". Контузията му не е сериозна и той ще бъде възстановен за предстоящото гостуване от първата плейофна шестица в "А" група на ЦСКА.

Трайно контузените футболисти на Ботев Роман Инез и Алекс Колев отпадат от групата за мача.

"Време е Ботев да победи ЦСКА на неговия стадион "Българска армия" в София и да развалим прокобата, която тегне над нашия тим вече 30 години без победа над този съперник на този терен. Преди близо месец развалихме прокобата на "Лаута" и победихме Локомотив Пловдив. Сега е време да го направим на Армията", заяви старши треньорът на Ботев Петър Пенчев преди този мач.


ПРОГНОЗА: ЦСКА - БОТЕВ ПЛОВДИВ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
237