ЦСКА ще запише първа шампионатна победа срещу Лудогорец


FUTBOL-TV

ЦСКА ще запише първа шампионатна победа срещу Лудогорец

Лудогорец - ЦСКА
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 04.04.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Георги Йорданов


ЦСКА гостува на Лудогорец в Разград в среща от 2-ия кръг на плейофната фаза в "А" група. "Армейците" все още нямат победа над шампионите в шампионатен двубой и по всичко изглежда, че сега отново не е точният момент това да се случи. Последните седмици на стадион "Българска армия" бе доста оживено. След треньорска рокада, сега очакванията на всички са да има и такава в собствеността. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 2.

Новият треньор на ЦСКА Галин Иванов няма да разчита на Якоб Дивиш и Маркиньос. Първият е изведен от състава заради слабото си представяне в последно време, а бразилецът има травма. В групата за мача обаче попадна контузеният Валентин Илиев, който обаче ще пътува с тима за Разград с една-единствена цел - да надъха съотборниците си и да помага със съвети край тъчлинията.

Очакванията са на вратата да стартира Максимс Уваренко, а пред него защитници ще са Кукоч, Тунчев, Оршулич и Василев. В халфовата линия ще се избира в последния момент, макар да не е изключено Галин Иванов да заложи на трима, вместо на двама футболисти - в лицето на Галчев, Фелипе и Сънди. Изненадата, която се очаква в състава е за първи път от доста време Иван Стоянов да стартира като титуляр. По другото крило ще се избира измежду Тони Силва, Платини и Милисавлевич, като с най-сериозни шансове е националът на Кабо Верде. Стефан Николич ще води атаката на отбора, но все пак с шансове за титулярното място има и Жоаким.

"Надявам се да видя малко повече агресия, малко повече раздаване, малко повече битка и малко повече футбол. Надяваме се да изиграем добър мач, с добър резултат за нас. Знаете, че ЦСКА винаги се гони победата. В момента се опитахме с Манчев, с колегите да приповдигнем малко настроението в отбора, има някакъв напредък в тая насока, така че надявам се утре на добър резултат", заяви Галин Иванов.

В състава на Лудогорец няма проблеми с контузени играчи и наставникът на тима Георги Дерменджиев ще може да разчита на най-добрите си играчи. Владо Стоянов ще стартира на вратата, а пред него в защита ще действат Терзиев, Александров, Моци и Минев. Ешпиьо и Златински ще оперират в средата на терена. В атака ще се разчита на Безяк, подпомаган от Мисиджан, Александров и Марселиньо.

"Очаквам да стане добър мач и да зарадваме феновете. За скандалите в ЦСКА мога да кажа, че самата игра няма общо с това, което се пише по медиите. Аз съм убеден и съм сигурен, че специално за този мач дори и премиите на ЦСКА ще бъдат много завишени, защото те знаят какъв ще бъде двубоят и какво означават евентуално трите точки на терена на "Лудогорец", каза Георги Дерменджиев преди мача.


ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
210