Обзор на 18-ти кръг на Бундеслига


.

Обзор на 18-ти кръг на Бундеслига

След продължителна пауза на 15.1.2010 ще започне първият кръг от пролетния дял на Бундеслигата . Байерн ще приеме Хофенхайм на Алианц Арена. Двата отбора са се срещали веднъж миналата година когато Байерн победи с 2:1. Треньорът на Байерн Луис ван Гал като, че ли успя да намери правилния състав и резултатите не закъсняха. Очаква се Робен да е титуляр по дясното крило, това автоматично означава, че Мюлер ще играе на лятово крило, а Пранич най-вероятно ще е резерва. Остава отворен и въпроса в атаката на тима. Гомес и Олич си партнират чудесно, но Мирослав Клозе показа на подготвителния лагер, че също е в добра форма и на него може да се разчита.
За Хофенхайм извън състава останаха Форса и Обази, които ще вземат участие с националните си отбори за купата на африканските нации. Луис Густаво изтърпява наказание за натрупани жълти картони.

Байерн


Бут-Лам-ван Буитен-Демикелис-Бадщубер-ван Бомел-Мюлер-Швайнщаигер-Робен-Гомес-Олич

Хофенхайм

Хилдебранд-Компер-Симунич-Бек -Айхнер-Салихович-Ибертсбергер-Карлос Едуардо-Ба-Ибисевич-Маикоузел


Прогноза 2:0

            

Хамбургер посреща Фрайбург. За треньора на домакините няма много въпросителни. Предвид многото контузени играчи тимът почти се нарежда сам и е лишен от алтернативи. Остава единствено въпросът дали Елия ще се възстанови на време за мача. Зе Роберто вече е в Хамбург, но не е в най-добра кондиция. Контузени са Силва и Бенджамин. Боатенг е наказан, а Демел ще участва в турнира на африканските нации. Тънката резервна скамейка може да изиграе лоша шега на тима от Хамбург. Фрайбург не са слаб гост. Тимът пресира още в центъра на терена и успява да организира опасни атаки. Идрису, който е най-опасния нападател на тима също е в Африка и няма да помогне на своя отбор. Очаква се много оспорван мач, като Хамбургер имат предимство.

Хамбургер

Рост-Аого-Матайсен-Розенал-Ринкон-Яролим-Теше-Янсен-Троховски-Петрич-Торун

Фрайбург

Пуплин-Менди-Бастианс-Бучер-Ча-Калиджури-Макиади-Банович-Абдесадки-Йегер-Райзингер

Прогноза 2:1 ; за по-смелите 1:1

            

Борусия М'Гладбах приема на своя Борусия парк тимът на Бохум. Борусия се намира на 11 място с 21 точки, докато Бохум се намира на незавидното 16 място с 16 точки. Гладбах успя да намери място в златната среда на таблицата. За това определено е виновен тандемъм между Хуан Аранго и Бобадия. Младият Роис също впечатлява с изявите си в атака и средата на терена. Бохум за поредна година ще се бори за оцеляване. Очаква се дебют да направи Марич за Бохум. Тимът ще излезе с дефанзивна схема 4-2-3-1. Гладбах ще разчитат на своята вярна публика и очакванията са за нови 3 точки в актива на тима.

Борусия мГладбах

Баи-Даемс-Данте-Брауерс-Левелс-Ройс-Аранго-Маркс-Брадли-Бобадия-Мевис

Бохум

Херваген-Фукс-Маврай-Малтриц-Конча-Дабровски-Марич-Хашемиян-Азауаг-Шестак-Фрайер

Прогноза 2:1

            

Тимът на Вердер Бремен гостува на Айнтрахт от Франкфурт. Традиционно северняците се затрудняват срещу Франкфурт. Те дори загубиха мача на старта на първенството с 2:3. Треньорът Томас Шааф със сигурност си е направил изводите и ще се опита да излъже Михаел Скибе и неговия отбор. Затова той ще разчита на креативните Хънт и Йозил. Очаква се в атака бързия Марко Марин да притеснява защитата на Франкфурт. Михаел Скибе имаше съвсем други проблеми преди старта на първенството. Ръководството отказа да привлече качествен нападател, като се достигна до гореща фаза, при която дори Скибе държеше оставката си в ръка. Страстите се укротиха, но проблемите в атака останаха. Коркмаз и Аманатидис са контузени. Фенин има болки в слабините, което означава само едно: Майер и Либерополус ще водят атаката на тима. Очаквам убедителна победа за Вердер

Франкфурт:

Николов-Шпишер-Рус-Франц-Крис-Кьолер-Швеглер-Окс-Тебер-Майер-Либерополус

Вердер


Визе-Пасанен-Мертесакер-Налдо-Фриц-Фрингс-Йенсен-Озил-Хънт-Марин-Розенберг

Прогноза 1:3

            

Водачът в първа Бундеслига Байер Левркузен ще има не лека задача срещу тимът на Майнц. Най-добре представящия се новак е готов за изненади и не веднъж показа, че не се притеснява да гостува. Аспирините продължават да са без загуба и искат да затвърдят позицията си. Кастро се контузи и ще бъде заменен от Шваб. Това е единствената промяна в състава на Байер Леверкузен. Очаква се динамичен мач с много голове.

Байер Леверкузен

Адлер-Кадлец-Хюпиа-Фридрих-Шваб-Райарц-Видал-Крос-Барнета-Дердиок-Кислинг

Майнц 05

Мюлер-Льов-Новески-Бунгерт-Хелер-Сото- Кархан-Шурле-Иваншиц-Хугланд-Бансе

Прогноза 3:0

ВЕСЕЛИН ВАРЧЕВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139