ЦСКА ще прекрати слабата си серия


FUTBOL-TV

ЦСКА ще прекрати слабата си серия

ЦСКА - Берое
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 21.03.2015 г.
Час: 17:00
Съдия: Цветан Кръстев


ЦСКА приема Берое в първи мач от плейофната фаза на "А" група. През последната седмица скандалите на "Армията" не подминаха нито една новинарска емисия. Треньорът на тима Стойчо Младенов на два пъти подаде оставка след трите поредни загуби, но тя не бе приета от Александър Томов. Самият главен акционер успя да накара наставника да остане, но малко след това Томов даде съвместна пресконференцията с очертаващите се нови собственици на отбора, които обявиха, че очакват титлата от Младенов, а в противен случай ще искат неговата оставка в края на сезона. Така треньорът се отказа за трети окончателен път.

Въпреки тези проблеми и трите поредни загуби, "армейците" са на второ място, само на три точки от Лудогорец. ЦСКА и Берое играха за последно преди две седмици, когато тимът на Петър Хубчев стигна до първа победа на стадион "Българска армия" в своята история. Въпреки това, прогнозата на Futbol-tv е за излизане от кризата на домакините и знак 1.

ЦСКА ще бъде воден от днешния мач от Анатоли Нанков. Помощникът на Стойчо Младенов е обявил, че веднага след срещата и той ще си подаде оставката. Нанков познава отлично отбора и очакванията са стилът на игра да е подобен с този на Младенов. Под въпрос за мача е Тончи Кукоч. Носят се слухове, че хърватинът е съпричастен с оставката на Стойчо Младенов и също иска да напусне отбора. Освен това Кукоч не се представя добре в последно време и мястото му ще бъде дадено на Апостол Попов.

Нанко не може да разчита на тримата си основни централни бранители Валентин Илиев и Александър Тунчев, които са контузени, а Марин Оршулич е наказан. Така в центъра на отбраната най-вероятно ще започнат Причиненко и Крачунов. Венци Василев се очаква да стартира отдясно на защитата.

Промени се очаква да има и в халфовата линия, където на мястото на Бръкляча най-вероятно ще се появи Борис Галчев. Възможно е Сънди също да седне на пейката, заради слабото си представяне срещу Ботев. Жуан Фелипе по всяка вероятност ще стартира като титуляр. Не е изключено ЦСКА да излезе с двама в атака в лицето на Жоаким и Николич.

В същото време Петър Хубчев няма особени проблеми със състава си, като единствения контузен е Бакалов. Така той вероятно ще заложи на Макенджиев на вратата, Зехиров, Иванов, Пенев и Зафиров в отбрана. Джоман и Костадинов ще бъдат опорни халфове, а Андонов и Керкар ще действат по крилата. Мапуку ще води атаката, а зад гърба му ще действа Елиаш.


ПРОГНОЗА: ЦСКА - БЕРОЕ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
267