Левски ще запише минимален успех срещу Марек


FUTBOL-TV

Левски ще запише минимален успех срещу Марек

Левски - Марек
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 14.03.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Александър Костадинов

Левски приема Марек на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 22-ия кръг на "А" група. Единствено победа ще запази шансовете на "сините" за класиране в първата шестица на шампионата. По ирония на съдбата тяхната съдба до известна степен е в ръцете на вечния съперник - ЦСКА. "Армейците" трябва да победят Ботев в Пловдив и така Левски ще може да изпревари "канарчетата". Преди този кръг Ботев е на така желаната 6-а позиция с актив от 33 точки. Левски е седми с 31 пункта. Futbol-tv съветва читателите си да заложат на знак 1, но при точен резултат да не се залага на повече от гол в полза на домакините.

Треньорът на Левски Стойчо Стоев няма особени проблеми с избирането на стартов състав. Контузеният Веселин Минев и юношата Илия Димитров са единствените играчи, които пропуснат мача. През седмицата по време на тренировките на пълни обороти се включиха Валери Домовчийски, както и Луис Педро, който пропусна заниманията през миналата седмица. Двамата са с реални шансове да стартират като титуляри. Очаква се Стойчо Стоев да заложи на доста нападателна схема с оглед на важността от трите точки.

"В края на краищата, за да стигнем до тук и ние сме си виновни. Не би трябвало да търсим причините другаде. Аз още онзи ден казах на играчите, че ние си имаме мач с Марек, който е важен. Този двубой не бива да се игнорира. Момчетата тренират сериозно, макар настроението да е по-минорно. Не подценяваме мача с Марек", заяви Стойчо Стоев преди мача.

На по-заден план остана отборът на Марек през тази седмица. Факт е, че дупничани показаха добра игра в защита при домакинството си на Литекс преди няколко дни. Играчите на Тенчо Тенев си извоюваха точка след нулевото равенство срещу Литекс.

Милен Лахчев и Тодор Колев имат леки проблеми, но най-вероятно ще бъдат титуляри за тима от Дупница. "Важно е да сме по-спокойни и по-отпуснати. Срещу доста силни отбори спечелихме точки, а сега трябва да наблегнем на мачовете при гостуванията. Нека не ни подценяват“, заяви треньорът на Марек Тенчо Тенев.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - МАРЕК 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
280