Лудогорец ще се справи с Левски в Разград


FUTBOL-TV

Лудогорец ще се справи с Левски в Разград

Лудогорец - Левски
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 08.03.2015г.
Час: 15:30
Съдия: Николай Йорданов

Левски гостува на шампионите от Лудогорец в Разград в среща от 21-ия кръг на "А" група. "Орлите" изглеждат като фаворити в мача, но "сините" няколко пъти са поднасяли изненада именно срещу този съперник. Двубоят в този случай не е просто за чест, а са намеси и челните места в класирането. Лудогорец е в борба с ЦСКА за първото място и не може да си позволи нова загуба (тимът допусна поражение в предния кръг с 0:1 от Литекс). Левски от своя страна е заплашен да не играе в първата шестица, при различно стечение на обстоятелствата при другите отбори.

"Ние сме абсолютно спокойни. Напрежението е в Левски. Защото от този мач зависи дали съперникът ще играе в първата шестица", оптимист е треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

Той обаче има малко проблеми преди мача. С травми са Марселиньо, Вандерсон, Върджил Мисиджан, Минев, Дани Абало и вратаря Чворович, като за всеки един от тях ще се решава в деня на мача. Със сигурност Дерменджиев ще е принуден да направи промени, но те едва ли ще се отразят на играта на отбора, тъй като наставникът има доста качествени заместници.

"Преди всеки такъв мач се гледа да се наруши психологическото състояние на някой от отборите. Но на нас такива работи не ни влияят. Нямам никакви притеснения. При нас винаги е било така, че във всяка една среща играем на 100 процента. Знаем как излизат съперниците срещу нас – играят на предела на техните си възможности. Наистина, вече нямаме право на грешки. Вярвам в момчетата", добави още Дерменджиев.

Не е ясно дали треньорът ще заложи и на Козмин Моци. Звездата на тима бе санкциониран от БФС да не играе един мач, след като показа неприличен жест към феновете на Литекс. По тази логика румънецът трябва да е на разположение на Дерменджиев, но от Левски обявиха, че са готови да бойкотират, ако Моци се появи в игра, тъй като "наказанието е твърде малко".

Треньорският щаб на Левски има две дилеми около състава за гостуването на Лудогорец в неделя. Едната въпросителна е свързана с титулярния централен нападател, а опциите са две - Валери Домовчийски или Лукаш Гикиевич. Домо има малко по-сериозни шансове и най-вероятно ще стартира като титуляр, но вероятно ще бъде заменен след почивката.

Спор има и за позициите на играчите в средата на терена. Твърди титуляри са Бедоя, Гаджев, Аниете и Либан Абди. Въпросът е дали Левски няма да излезе с леко по-прибрана постройка, което ще означава, че Краев остава резерва, а Велев ще играе до Гаджев като опорен полузащитник.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
253