ЦСКА ще измъкне победата от Берое


FUTBOL-TV

ЦСКА ще измъкне победата от Берое

ЦСКА - Берое
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 07.03.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Таско Тасков

ЦСКА приема Берое на стадион "Българска армия" в първото си домакинство през тази година. Двубоят между двата тима е от програмата на 21-ия кръг в "А" група. Срещата обаче е под въпрос, тъй като "Армията" е затрупана от сняг, но все пак очакванията са тревното покритие да бъде изчистено до средата на деня. Иначе ЦСКА загуби първия си мач за тази календарна година. Подкрепяни от над 7 000 фенове, "армейците" отстъпиха на Локо София в квартал "Надежда" с 0:2. Берое, от своя страна разгроми закъсалия Локо Пловдив с 3:0 и най-вероятно ще успее да си спечели място в първата шестица на плейофната фаза в първенството.

Доста проблеми има пред треньора на ЦСКА Стойчо Младенов преди този мач. Контузен е Маркиньос и Младенов ще избира между Борис Галчев и Марио Бъркляча за партньор на Стивън Съндей в средата на терена. Не е изключено вторият да получи шанс за изява, което ще се яви и негов дебют с фланелката на "армейците". Атаката отново ще се води от Оурелиен Йоахим, а зад него ще играят Тони Силва, Жуан Фелипе и Неманя Милисавлевич, който ще замени наказания Луис Соарес. Наказан е и Апостол Попов, а другият проблем в отбрана е Валентин Илиев, който все още не е възстановен след травма. При това положение защита на лидера в класирането най-вероятно ще изглежда по следния начин: Тунчев и Оршулич - централни бранители, а Венци Василев и Кукоч - крайни. Варианти още са Крачунов, Супусепа или Денис Причиненко.

Десният външен защитник на Берое Валдемар Боровски изтърпя наказанието си от един двубой и се завръща в групата на тима за сметка на Самир Аясс, който в двубоя срещу Локомотив Пловдив, преди седмица, получи своя пети жълт картон и ще остане извън сметките на Петър Хубчев. Георги Андонов също попадна в разширения състав за София, след като до скоро се възстановяваше от контузия. На разположение на наставника няма да бъде единствено възстановяващия се Димо Бакалов. Владимир Зафиров ще бъде под въпрос до последно.

Берое и ЦСКА ще се изправят за 95-и път един срещу друг в историята на "А“ група, като досега беройци са побеждавали едва 9 пъти. 65 са победите на сметката на "армейците“, а 20 са двубоите, завършили без победител. Към днешна дата Берое все още няма победа като гост на ЦСКА, на стадион "Българска армия“. Головата разлика е 79:225 в полза на "армейците“.


ПРОГНОЗА: ЦСКА - БЕРОЕ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
228