ЦСКА ще завърши годината с победа


FUTBOL-TV

ЦСКА ще завърши годината с победа

ЦСКА - Черно море
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 13.12.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Попов


ЦСКА приема Черно море в последна среща за тази година, която е от програмата на 19-ия кръг в А група. От този двубой до голяма степен зависи кой ще зимува на върха в класирането. "Червените" са лидер и имат 3 точки повече пред шампиона Лудогорец. В случай на успех, "армейците" със сигурност запазват лидерската си позиция. Очакванията на Futbol-tv са за знак 1 и заради колебливото представяне на "моряците", които се доказаха повече като един силен "домакински" отбор.

В състава на ЦСКА се завръща Венци Василев, който изтърпя своето наказание да не играе един мач. Все още не е ясно дали ще заеме мястото на Тончи Кукоч или на Апостол Попов. Хърватинът бе контузен известно време и игра в предния кръг, но очевидно бе позагубил форма и Стойчо Младенов го смени още преди почивката. Апата от своя страна не се намира в най-добра форма, но въпреки това може би има по-голям шанс да стартира като титуляр. Вариант е и Милисавлевич, който в последно време се появява на терена като смяна, но доказва с изявите си доказва, че има място сред титулярите.

Младенов има известни колебания дали даде почивка на Маркиньос за сметка на Боби Галчев или Еденилсон. Все пак по-вероятно е бразилецът да стартира като титуляр. Иначе нападението е ясно - на върха Буш, подпомаган по крилата от Тони Силва и Платини.

В състава на Черно море се завръща десния бек Сашо Александров, който изтърпя наказание от три мача. Треньорът Никола Спасов ще използва схема с трима вътрешни халфове - Расим, Стенио и Паланков, и трима защитници - Венков, Котев и Александров. На върха на атаката ще е поставен юношата на ЦСКА Мирослав Манолов, а по крилата ще са Симеон Райков и Матиас Курьор.



ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ 3:1


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

09 ноември Хасково - ЦСКА 2:4 (А група)
15 ноември Локомотив ГО - ЦСКА 3:2 (Приятелска среща)
22 ноември ЦСКА - Лудогорец 1:1 (А група)
30 ноември Марек - ЦСКА 0:0 (А група)
06 декември ЦСКА - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)

Черно море:

08 ноември Марек - Черно море 1:3 (А група)
22 ноември Черно море - Литекс 0:3 (А група)
29 ноември Локомотив Пловдив - Черно море 1:1 (А група)
03 декември Славия - Черно море 2:2 (Купа на България)
06 декември Черно море - Левски 1:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Черно море

102 срещи
64 победи за ЦСКА
25 равенства
13 победи за Черно море
Голова Разлика: 191:69 за ЦСКА 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
336