Черно море и Левски няма да могат да се победят


FUTBOL-TV

Черно море и Левски няма да могат да се победят

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 06.12.2014г.
Час: 12:30
Съдия: Георги Йорданов


Левски гостува на Черно море в среща от 18-ия кръг на "А" група. Очакванията са за един труден за прогнозиране мач, най-вече заради лошите метеорологични условия във Варна, които засягат и стадион "Тича". Ден преди двубоя стана ясно, че спортното съоръжение на "моряците" е в доста лошо състояние. От клуба обаче увериха, че правят всичко възможно, за да може срещата да се състои. Работниците по поддръжката на "Тича" продължават да отводняват терена. Иначе статистиката сочи, че треньорът на Черно море Никола Спасов все още няма победа над Левски. Прогнозата на Futbol-tv е за знак Х.

В групата на Черно море попадна капитанът Кирил Котев, който е с фрактура на носа и за него ще се решава в последния момент дали ще се появи на терена. Аут за мача са наказания Сашо Александров и невъзстановеният Марк Клок. Палци за "моряците" от трибуните ще стискат трайно контузените Даниел Георгиев и Георги Китанов, както и любимеца на феновете Георги Илиев, който се завърна от Китай.

Треньорът на Левски Георги Иванов също има доста проблеми преди този мач. Гонзо вероятно ще трябва да прекрои своята отбрана за гостуването на Черно море. Националът Веселин Минев получи пети жълт картон срещу Монтана и предстои да бъде наказан. Пламен Крумов, който игра вдясно на защитата получи контузия и беше сменен принудително.

При това положение Гонзо трябва да смени и двата си бека. Най-вероятно Мики Орачев ще играе вляво, а Прохазка отново ще попълва дупките и ще играе като десен бранител. Все пак съществуват минимални шансове Крумов да бъде готов за мача. Той попадна в групата на тима и за него ще се реши в последния момент.


ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 0:0 


Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

02 ноември Черно море - Ботев Пловдив 2:1 (А група)
08 ноември Марек - Черно море 1:3 (А група)
22 ноември Черно море - Литекс 0:3 (А група)
29 ноември Локомотив Пловдив - Черно море 1:1 (А група)
03 декември Славия - Черно море 2:2 (Купа на България)

Левски:

02 ноември Локомотив София - Левски 0:1 (А група)
07 ноември Левски - Берое 0:1 (А група)
23 ноември Ботев Пловдив - Левски 0:3 (А група)
29 ноември Левски - Литекс 2:2 (А група)
03 декември Левски - Монтана 4:0 (Купа на България)


Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - Левски

102 срещи
15 победи за Черно море
28 равенства
59 победи за Левски
Голова Разлика: 195:85 за Левски 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
198