ЦСКА няма да сбърка срещу Локо Пловдив


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да сбърка срещу Локо Пловдив

ЦСКА - Локомотив Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 06.12.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Вихрен Манев


ЦСКА приема Локомотив Пловдив на стадион "Българска армия" в среща от 18-ия кръг на "А" група. Всички предпоставки сочат към убедителна победа за "червените". Играчите на Стойчо Младенов пропиляха стабилен аванс от седем точки пред втория - Лудогорец и сега ще се опитат да задържат тази от 3 пункта пред шампионите. Плюс за "армейците" е, че в предстоящия двубой Локомотив няма да може да разчита на няколко от основните си играчи. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

В групата на ЦСКА се завърнаха Тончи Кукоч и Валентин Илиев. Първият със сигурност ще е титуляр, докато Илиев може би ще се появи в игра за малко време през втората част. Кукоч бе наказан за два мача след двубоя със Славия, а за това време той получи травма и по този начин пропусна и последната среща на тима - срещу Марек (0:0). Илиев от своя страна дълго време се възстановява след операция и това е причината да не се заложи на него от първата минута. Това означава, че Младенов отново ще заложи на тандема централни защитници - Тунчев и Оршулич. Поради наказание двубоят пропуска Венци Василев, като именно на неговото място ще бъде дадено на Кукоч.

С лека травма е Тони Силва, като има вероятност той да остане на пейката за сметка на Карачанаков или Милисавлевич. Младенов се колебае и за поста на централен нападател, след като Буш изигра слаб мач срещу Марек. Все пак румънецът е по-вероятният избор за сметка на Йоаким.

В състава на Локо Пловдив има доста проблеми преди мача с ЦСКА. В разширения състав логично не попаднаха контузеният Йордан Господинов и наказаните Диян Молдованов, Янко Сандански. Голямата звезда на отбора Мартин Камбуров има договорка да не играе в мачовете срещу ЦСКА и това допълнително усложнява положението.

За първи път в групата на "черно-белите" е включен дефанзивният халф Ошобе Оладеле, който до този момент има няколко двубоя за дублиращия тим. В състава след дълго отсъствие заради контузия се връща и Здравко Илиев, който е бивш играч на ЦСКА. Въпреки това вероятността той да стартира като титуляр е доста малка.



ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

01 ноември ЦСКА - Славия 0:0 (А група)
09 ноември Хасково - ЦСКА 2:4 (А група)
15 ноември Локомотив ГО - ЦСКА 3:2 (Приятелска среща)
22 ноември ЦСКА - Лудогорец 1:1 (А група)
30 ноември Марек - ЦСКА 0:0 (А група)

Локомотив Пловдив:

02 ноември Локомотив Пловдив - Хасково 1:0 (А група)
09 ноември Лудогорец - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)
22 ноември Локомотив Пловдив - Марек 1:0 (А група)
29 ноември Локомотив Пловдив - Черно море 1:1 (А група)
03 декември Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив 1:2 (Купа на България)


Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Локомотив Пловдив

113 срещи
67 победи за ЦСКА
26 равенства
20 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 234:101 за ЦСКА 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170