ЦСКА ще измъкне трите точки срещу Марек


FUTBOL-TV

ЦСКА ще измъкне трите точки срещу Марек

Марек - ЦСКА
Стадион: "Бончук", Дупница
Дата: 30.11.2014г.
Час: 13:15


ЦСКА гостува на Марек в Дупница в среща от кръга на "А" група. И двата отбора имат различни цели, като "армейците" ще се опитат да запазят аванса си от пет точки на върха пред втория в класирането - Лудогорец. Марек от своя страна има нужда от точки, ако желае да не изпадне обратно в "Б" група. Реалната прогноза за този мач е за знак 2, но не е изключено да има изненада, тъй като всички слухове сочат, че шефът на разградчани Кирил Домусчиев е готов да плати сериозна премия на всеки един тим, който отнеме точки на ЦСКА.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път има проблеми със защитата. Наказанието на Тончи Кукоч вече е отминало, но хърватинът е с травма и пропуска двубоя. Лошата новина за треньорския щаб на тима е, че и Венци Василев се оплаква от лека контузия, като за него ще се решава в последния момент, но най-вероятно той ще стисне зъби и ще стартира като титуляр. В случай, че това не стане, Василев ще бъде заменен от Милисавлевич. Иначе другата промяна, която се очаква ще бъде по крилото, където Карачанаков ще седне на пейката за сметка на считания за любимец на Стойчо Младенов - Платини.

В състава на Марек не се очакват особени промени от състава, който загуби от Локо в Пловдив с 0:1 преди седмица. В щаба на дупничани отдават това поражение главно на голмайсторските качества на Мартин Камбуров и поради тази причина не се очакват генерални промени.

"Независимо от състоянието ни в момента трябва да печелим точки, за да се спасим. Трябва да сме концентрирани, мобилизирани, да играем добре и да спазваме това, което знаем за ЦСКА. Всеки един отбор си има силни и слаби страни. В мачовете срещу Монтана и срещу Славия тези неща си проличаха. Трябва да подобрим организацията на игра, мисленето на играчите и на нас като ръководство. Трябва да сме сигурни, че може да направим следващата крачка – задържането и оставането на Марек в А група. Важни са мачовете срещу преките конкуренти, защото, ако там удариш, удряш двойно. Мачовете с лидерите са за самочувствие и да се убедиш, че не си чак толкова далеч от истината“, каза треньорът на дупничани Тенчо Тенев.

 

ПРОГНОЗА: МАРЕК - ЦСКА 1:2 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
236