Левски няма да има проблеми с Литекс


FUTBOL-TV

Левски няма да има проблеми с Литекс

Левски - Литекс
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 29.11.2014г.
Час: 16:00

Левски приема Литекс на стадион "Георги Аспарухов" в среща от кръга на "А" група. "Сините" редуват силни и слаби игри и прогнозирането на техните мачове не е никак лесно. Слабото представяне на Литекс обаче е повод на Futbol-tv да прогнозира знак - Х.

Наставникът на Левски Георги Иванов - Гонзо вероятно ще заложи на същата единайсеторка, която победи Ботев в Пловдив в миналия кръг. Самият Гонзо обаче е наказан и няма да дава наставления на играчите от резервната скамейка. Очаква се на вратата да стартира Пламен Илиев, а пред него в защита ще действат Крумов, Стойчев, Белаид и Веско Минев. Сърмов и Пламен Димов ще бъдат опорни халфове, а Прохазка и Аниете ще действат по двете крила и ще подпомагат Валери Домовчийски, който ще води атаката на тима, следван от Бедоя от по-задни позиции.

Треньорът на Литекс Краси Балъков най-вероятно ще заложи на Винисиус на вратата и Божиков, Менди, Гълъбов и Илия Миланов в отбрана. Недялков, Бумал и Малинов ще бъдат тройката в средата на терена, а Страхил Попов и Асприля ще действат по двете крила. Единственият нападател на тима ще е Джордан.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛИТЕКС 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
267