ЦСКА ще измъкне трите точки срещу Хасково


FUTBOL-TV

ЦСКА ще измъкне трите точки срещу Хасково

Хасково - ЦСКА
Стадион: "Димитър Кънев", Хасково
Дата: 09.11.2014г.
Час: 13:00
Съдия: Таско Тасков


Хасково приема ЦСКА в среща от 15-ия кръг на А група. Вниманието на "армейците" е насочено повече към следващия мач на тима срещу Лудогорец, който се явява директна битка между първия и втория в класирането. Всичко това може да изиграе лоша шега на Стойчо Младенов и неговите играчи, които само преди седмица не успяха да победят Славия и загубиха важни точки в борбата за титлата. Прогнозата на Futbol-tv все пак е за знак 2, тъй като със слабите си игри, отборът на Хасково заслужено се намира в дъното на таблицата.

Треньорът на "армейците" Стойчо Младенов няма да може да разчита на двама основни играчи за предстоящия мач. Тончи Кукоч и Тони Силва са наказани и няма да са на разположение за двубоя с Хасково. При първия има няколко алтернативи, като всички са свързани с размествания в защитната фаза. Апостол Попов не е играл от близо месец за ЦСКА. Апата вероятно ще се завърне като краен защитник на мястото на Венци Василев, който ще премести на мястото на Кукоч. Друг вариант е включването на Причиненко, но това е по-малко вероятно. Не е изключено като титуляр да се появи Милисавлевич, за когото се твърди, че е на нож с шефовете на тима, заради забавените заплати.

Мястото на Тони Силва вероятно ще заеме Антон Карачанаков. Има и малка вероятност като титуляр за първи път от доста време да стартира Иван Стоянов, който дълго време лекува травма, но вече е възстановен. Все пак по-вероятно е пленникът на Йордан Лечков да остане на пейката и да се появи в игра след почивката. Голмайсторът Серджиу Буш също е без алтернатива след травмата на Жоаким и почти сигурно за втори пореден мач в групата на "червените“ ще попадне юношата Радой Божилов.

Треньорът на Хасково Емил Велев няма да може да разчита само на наказания Димитър Алексиев. Играчът бе изгонен в края на мача с Локо Пловдив и сега пропуска двубоя с ЦСКА. Емил Велев има огромното желание да спечели точки именно срещу този противник, най-вече заради "спортната злоба", която изпитва към "армейците". Слуховете в града са, че Хасково също ще получи солидна премия от Лудогорец, ако вземе дори точка на ЦСКА.


ПРОГНОЗА: ХАСКОВО - ЦСКА 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Хасково:

03 октомври Хасково - Черно море 0:1 (А група)
17 октомври Лудогорец - Хасково 3:1 (А група)
24 октомври Хасково - Марек 0:1 (А група)
29 октомври Хасково - Банско 3:0 (Купа на България)
02 ноември Локомотив Пловдив - Хасково 1:0 (А група)

ЦСКА:

10 октомври Пирин Благоевград - ЦСКА 1:0 (Приятелска среща)
11 октомври ЦСКА - Раднички Ниш 2:1 (Приятелска среща)
18 октомври ЦСКА - Литекс 2:0 (А група)
25 октомври Левски - ЦСКА 0:3 (А група)
01 ноември ЦСКА - Славия 0:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Хасково - ЦСКА

13 срещи
1 победа за Хасково
1 равенство
11 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 34:10 за ЦСКА 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183