Локо София ще победи Левски


FUTBOL-TV

Локо София ще победи Левски

Локомотив София - Левски
Стадион: "Локомотив", София
Дата: 02.11.2014г.
Час: 13:00
Съдия: Никола Попов

 

Локомотив София приема Левски на стадиона в квартал "Надежда" в двубой от програмата на 14-ия кръг в А група. Настроението на "Герена" е повече от траурно, след поражението от ЦСКА с 0:3 (за първенство) и загубата от Монтана (за Купата на страната) с 0:2. В Локо София положението е малко по-добро, въпреки загубата от Литекс за първенство. Тогава тимът игра доста добре, а няколко дни по-късно "железничарите" си подпечатаха преминаването в следващия кръг за Купата на България, след успех като гост с 4:1 над Ботев Гълъбово (реваншът е на стадион "Локомотив" в София). Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

В състава на Локо София няма много проблеми преди двубоя с Левски. Ламжед Шехуди и Марко Ранджелович имат леки травми, но почти сигурно ще стартират като титуляри в този двубой. "Железничарите" играят много силно срещу този противник в последните години и всички в клуба имат желанието тази тенденция да продължи. При евентуален успех Локо ще измести Левски от 6-то място, като при добри, за отбора, стечения на обстоятелствата "червено-черните" могат да достигнат дори до 3-та позиция в класирането и да запратят противника си до 8-мо място (това зависи и от останалите срещи в този кръг).

Положението в Левски не е особено добро и изглежда никой не мисли за предстоящия двубой. Погледите са насочени към шефовете на тима Тодор Батков и Константин Баждеков. Една не малка част от феновете изявиха желание адвокатът да подаде оставка. Привържениците на "сините" останаха крайно недоволни и от предложението на Баждеков, който има желанието Вечното дерби с ЦСКА от сега нататък да се играе на клубните стадиони и без фенове на гостуващия тим. Феновете дори се заканиха да "обесят" Баждеков, ако това се случи.

Очакванията са на стадион "Локомотив" да има доста фенове на Левски, които да изразят мнението си по наболелите въпроси. Причината за това е, че отборът е наказан да играе без публика при следващото си домакинство и тогава привържениците няма как да бъдат чути.

Конкретно за тази среща Георги Иванов вероятно отново ще прави рокади. Гонзо разчиташе на голяма част от юношите си в мача с Монтана, но и това не му донесе успех. Този път решението на треньора е за смесен състав от титуляри и юноши на клуба, като на този етап няма гарантирано титулярно място за нито един футболист. Очаква се Иванов да избере състава според това как се представят играчите на тренировките преди двубоя Локо София.

 

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЛЕВСКИ 1:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив София:

28 септември Черно море - Локомотив София 0:1 (А група)
03 октомври Локомотив София - Берое 0:3 (А група)
19 октомври Локомотив София - Ботев Пловдив 3:1 (А група)
24 октомври Литекс - Локомотив София 4:2 (А група)
29 октомври Ботев Гълъбово - Локомотив София 1:4 (Купа на България)

Левски:

04 октомври Марек - Левски 1:1 (А група)
11 октомври Левски - Банско 1:0 (Приятелска среща)
18 октомври Локомотив Пловдив - Левски 1:1 (А група)
25 октомври Левски - ЦСКА 0:3 (А група)
29 октомври Монтана - Левски 2:0 (Купа на България)


Досегашни срещи: (само за А група)

Локомотив София - Левски

125 срещи
25 победи за Локомотив София
29 равенства
71 победи за Левски
Голова Разлика: 224:114 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
289