ЦСКА ще запише трудна победа над Славия


FUTBOL-TV

ЦСКА ще запише трудна победа над Славия

ЦСКА - Славия
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 01.11.2014г.
Час: 17:30
Съдия: Станислав Ставров

ЦСКА приема Славия на стадион "Българска армия" в среща от кръга на "А" група. На пръв поглед "армейците" са безспорен фаворит, заради лидерската си позиция и доброто представяне на тима в шампионата. В предния кръг "червените" разгромиха Левски с 3:0, но това може сега да им изиграе лоша шега и не е изключено тимът на Стойчо Младенов да подцени предстоящия мач. Последният мач между ЦСКА и Славия завърши при резултат - 2:2 в столичния квартал "Овча купел", след като "армейците" отново бяха победили вечния си съперник. Все пак прогнозата на Futbol-tv е за знак 1, но при точен резултат да не се търси повече от гол разлика.

Срещата за ЦСКА пропуска Маркиньос, който е наказан заради натрупани картони. Това обаче не е фатално, тъй като Стойчо Младенов разполага с достойни заместници в лицето на Борис Галчев и Еденилсон Бергонси. Първият се включи отлично от пейката в мача с Левски и дори вкара гол при успеха над "сините" в предния кръг, докато Еденилсон се разписа по впечатляващ начин преди два кръга, когато ЦСКА победи Литекс. Така и двамата имат реални шансове да стартират като титуляри, като Младенов ще вземе крайно решение в часовете преди мача.

С травма все още е Милисавлевич, който през седмицата тренира на облекчен режим. По всяка вероятност той пропуска срещата, а неговото място отново ще заеме Платини, като има и вероятност да се заложи на Карачанаков. Трайно контузен е и капитанът Валентин Илиев, като на негово място в игра отново ще бъде Марин Оршулич.

Проблемите пред треньора на Славия Иван Кодев са доста повече. С контузии от двубоя с Черно море (0:2) за купата са капитанът Георги Петков и халфът Мичел Бургзорг. И двамата напуснаха принудително на "Тича". Има огромна вероятност играчите да пропуснат гостуването на ЦСКА. Вратарят Георги Петков пострада още през първата част. Той се удари в гредата, след като не прецени добре летежа на една топка.

Тревожно е и състоянието на холандеца Бургзорг. Той е с контузия в областта на адукторите. В случай, че и той не е готов за мача, "белите" трудно ще съберат пълна група. Сред полузащитниците на Славия с контузии са Станислав Генчев и Фонсека, което наложи спешното привличане на Чавдар Янков.

Положението в Славия като цяло не е никак добро. Тимът е на десета позиция в първенството, с равни точки с първия под чертата Марек, за това всяка една точка до края на първенството е от значение.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - СЛАВИЯ 2:1 

 

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

03 октомври ЦСКА - Ботев Пловдив 1:0 (А група)
10 октомври Пирин Благоевград - ЦСКА 1:0 (Приятелска среща)
11 октомври ЦСКА - Раднички Ниш 2:1 (Приятелска среща)
18 октомври ЦСКА - Литекс 2:0 (А група)
25 октомври Левски - ЦСКА 0:3 (А група)

Славия:

28 септември Славия - Хасково 1:0 (А група)
04 октомври Лудогорец - Славия 0:0 (А група)
19 октомври Марек Дупница - Славия 0:2 (А група)
24 октомври Славия - Локомотив Пловдив 0:2 (А група)
28 октомври Черно море - Славия 2:0 (Купа на България)


Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Славия

127 срещи
66 победи за ЦСКА
38 равенства
23 победи за Славия
Голова Разлика: 203:118 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
220