Левски ще се справи с Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Левски ще се справи с Локо Пловдив

Локомотив Пловдив - Левски
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 18.10.2014г.
Час: 17:15
Съдия: Николай Йорданов

 

Левски гостува на Локомотив в Пловдив в среща от предстоящия кръг на А група. "Смърфовете" са в нещо като криза, но победата им над Литекс в предния кръг вероятно ще им даде необходимото самочувствие. Левски от своя страна редува няколко силни с няколко слаби мача и изходът от този двубой изглежда трудно предсказуем. Все пак Futbol-tv предлага знак 2 с оглед на амбициите на двата отбора. Левски се бори за място в челото на таблицата, а Локо се старае да не изпадне.

Двубоят пропуска капитанът на "сините" Владимир Гаджев, който е наказан за един мач. Сред 18-те на Гонзо в групата за мача не е и новото попълнение Наджиб Амари, който продължава възстановяването си от мускулна травма. В състава обаче се завръща полузащитникът Георги Сърмов, който пропусна визитата на Марек (1:1). По всичко личи, че той ще бъде титуляр.

Новите попълнения в Локомотив Пловдив – дефанзивният халф Оладеле Ошобе и вратарят Теодор Скорчев, бяха картотекирани през седмицата в БФС. Двамата подписаха договори преди време, но уреждането на правата им се забави заради издаването на работна виза за Ошобе и забавянето на жълтата карта на Скорчев от Гърция. Не е изключено и двамата да попаднат сред стартовия състав, като целта ще е изненада на съперника. Другото ново попълнение – Хамед Намуши, ще може да играе за "черно-белите" едва след Нова година, когато отваря трансферният прозорец. Трайно контузен е Здравко Илиев и той пропуска двубоя.


"Локомотив има сили да се противопостави на Левски. Ще разчитаме на всичко, което ни е необходимо – мотивация, сила, желание и раздаване. По принцип, няма нужда от специална мотивация за такива мачове. Това е въпрос на психология. Искрено се надявам двубоят с Левски да бъде посетен повече от предишния ни мач. Разбира се, ние разчитаме на подкрепата на нашите привърженици, които винаги са били нашият 12-и играч", заяви помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев.

 

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив Пловдив:

20 септември Локомотив Пловдив - Берое 0:3 (А група)
23 септември Верея - Локомотив Пловдив 0:2 (Купа на България)
27 септември Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)
04 октомври Локомотив Пловдив - Литекс 2:0 (А група)
10 октомври Локомотив Пловдив - Раковски 3:0 (Приятелска среща)

Левски:

20 септември Хасково - Левски 1:4 (А група)
23 септември Спартак Варна - Левски 1:7 (Купа на България)
27 септември Левски - Лудогорец 3:2 (А група)
04 октомври Марек - Левски 1:1 (А група)
11 октомври Левски - Банско 1:0 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)


Локомотив Пловдив - Левски

113 срещи
15 победи за Локомотив Пловдив
22 равенства
76 победи за Левски
Голова Разлика: 243:93 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
261