Левски няма да има проблеми с Марек


FUTBOL-TV

Левски няма да има проблеми с Марек

Марек - Левски
Стадион: "Бончук", Дупница
Дата: 04.10.2014г.
Час: 15:00
Съдия: Георги Игнатов


Марек приема Левски на стадион "Бончук" в среща от кръга на А група. "Сините" са в ролята на фаворити с оглед на амбициите на двата тима. В Левски са с приповдигнато самочувствие, след като в миналия кръг победиха шампиона Лудогорец и по този начин се върнаха в борбата за титлата. Домакините от своя страна имат за цел да останат в групата на майсторите и всяка точка е от голяма значение. Прогнозата е за знак 2.

В състава на Левски попаднаха юношите на отбора Владислав Мисяк и Божидар Краев.
Юношата на Левски Божидар Краев може да започне от първата минута срещу Марек в събота. Георги Иванов изпробва различни варианти преди двубоя с новака в А група и е вероятно да даде шанс на 17-годишният футболист, който вкара хеттрик за Купата на България срещу Спартак Варна. Със сигурност сред първите единадесет ще попадне Роман Прохазка. Очаква се словакът да замести контузеният Георги Сърмов, който заедно с Наджиб Амари ще пропусне гостуването в Дупница, а вероятно и някоя от следващите срещи на "сините“.

Опитният Мирослав Иванов е възстановен от травма и дори записа минути за Купата, но все още не е играл в среща от шампионата на България, след упоритата травма, която го мъчи от месеци. Неговото място на терена също е под въпрос.

Старши треньорът на Марек Тони Велков няма да води отбора в предстоящия двубой с Левски. Дупничани през тази седмица се разделиха със старши треньора си и срещу сините отбора ще бъде воден от асистентите му Янек Кючуков и Дани Белчев. Тренировките през седмицата пък бяха под ръководството на изпълнителния директор Иво Паргов, който ще определи и стартовия състав.

Двубоят e в събота на стадион "Бончук" и е очакван с огромен интерес от феновете в града, като се очакват и поне 700-800 "сини" ултраси да пристигнат за двубоя. От ръководството на клуба потвърдиха информацията, но отказаха на този етап повече подробности. Не е изключено да се стигне и до раздяла между двете страни след този двубой.

През седмицата лекарският екип успя да възстанови контузените Мартин Димитров, Марио Близнаков и Димитър Петков. Петков бе аут от 4-ят кръг игран на 9-ти август, когато вкара победния гол при гостуването на Черно море. Извън групата обаче поради травми са Пепи Тончев и Ангел Русев, като Тончев ще бъде извън терена поне месец.


ПРОГНОЗА: МАРЕК - ЛЕВСКИ 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

Марек:

30 август Марек - Локомотив София 0:1 (А група)
13 септември Берое - Марек 4:0 (А група)
20 септември Марек - Ботев Пловдив 1:1 (А група)
24 септември Ботев Гълъбово - Марек 1:0 (Купа на България)
29 септември Литекс - Марек 3:0 (А група)

Левски:

06 септември Левски - Ботев Враца 2:0 (Приятелска среща)
14 септември Левски - Славия 2:0 (А група)
20 септември Хасково - Левски 1:4 (А група)
23 септември Спартак Варна - Левски 1:7 (Купа на България)
27 септември Левски - Лудогорец 3:2 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Марек - Левски

56 срещи
7 победи за Марек
10 равенства
39 победи за Левски
Голова Разлика: 139:44 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207