ЦСКА ще се справи с Ботев Пловдив


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи с Ботев Пловдив

ЦСКА - Ботев Пловдив
Стадион: Българска армия, София
Съдия: Георги Йорданов


ЦСКА приема Ботев Пловдив в среща от кръга на "А" група. "Армейците" отпаднаха от турнира за Купата на България, но веднага след това победиха Берое в Стара Загора, с което доказаха, че ще хвърлят всичките си сили за шампионската титла. Тимът на Стойчо Младенов е и временен лидер в класирането и трите точки срещу "канарчетата" изглеждат логични. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Младенов има няколко въпросително преди този мач. Едната е за левия защитник, като е много вероятно Апостол Попов да получи почивка, за да се възстанови напълно от контузията си от мача на националния отбор срещу Азербайджан. Апата отново попада в плановете на Любо Пенев и вероятно няма да играе в днешната среща. Неговото място ще бъде дадено на Венци Василев. Другото несигурно място е това на лявото крило. Карачанаков и Милисавлевич са двете опции, като Младенов ще даде крайното си решение в часовете преди мача. Иначе Платини е наказан, което значи, че Тони Силва няма алтернатива за нападението на тима от другата страна.

За Ботев в предни позиции ще играят миналите през школата на Левски Александър Колев и Цветелин Чунчуков. Други бивши играчи на "сините" също ще бъдат титуляри срещу ЦСКА, а това са - Иван Цветков, Мариян Огнянов и Лъчезар Балтанов. Извън сметките на треньорския щаб остават, съответно заради наказание и контузия - Радослав Терзиев и Момчил Цветанов. Местата на двамата в групата за мача заемат 18-годишните младоци Владимир Айтов и Наско Милев, но е по-малко вероятно те да се появят в игра.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БОТЕВ 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
190