ЦСКА ще излъже Берое в Стара Загора


FUTBOL-TV

ЦСКА ще излъже Берое в Стара Загора

Берое - ЦСКА
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 28.09.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Ивайло Стоянов


Берое приема ЦСКА в Стара Загора в среща от 10-ия кръг на "А" група. Двата тима излизат на терена като 2-ри и 1-ви класирането, което гарантира мач с нерви и интересни положения. Тимът от София има по-голямо желание за победата, тъй като играчите на Стойчо Младенов отпаднаха срамно от турнира за Купата на България, след поражение от Монтана. Това означава, че тимът ще се бори вече само за шампионата, а и победата задължителна, за да се потърси извинение от феновете на 31-кратните шампиони. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 2.

Доста промени се очакват в ЦСКА от състава, който игра с Монтана. Със сигурност в центъра на защитата се завръщат Тунчев и Вальо Илиев, които ще заменят Супусепа и Причиненко. Младенов е останал много разочарован от изигралия само едно полувреме в Монтана Антон Карачанаков. Младокът ще бъде заменен от Тони Силва. Младенов няма повече опции по крилата, тъй като Платини е наказан, а Иван Стоянов - контузен.

Добрата новина за Стойчо Младенов е, че в състава се завръща Сънди, който изтърпя наказание от един мач и ще замени неубедителния Бергонси. Другата въпросителна в състава е свързана с Апостол Попов. Апата лекува дълго време травма и пропусна няколко мача на отбора. Защитникът се завърна в игра срещу Монтана, но това бе грешка, тъй като лошият терен и грубите влизания на противникови играчи не му се отразиха добре. Неговото състояние ще се преценява преди мача, но не е изключено той да бъде заменен от Венци Василев.

Петър Хубчев няма сериозни проблеми с контузени играчи и по всяка вероятност ще заложи на най-добрите си играчи. Треньорът действа разумно и запази голяма част от титулярите си в мача за Купата срещу ПФК Бургас. Със сигурност Георги Динков пропуска двубоя с "армейците". Той продължава да се възстановява, а Самир Аясс е под въпрос. Всички останали играчи са на линия и готови да се борят за първото място.


ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЦСКА 0:1


Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

24 август Берое - Хасково 3:0 (А група)
31 август Лудогорец - Берое 1:1 (А група)
13 септември Берое - Марек 4:0 (А група)
20 септември Локомотив Пловдив - Берое 0:3 (А група)
24 септември ФК Бургас - Берое 0:1 (Купа на България)

ЦСКА:

30 август Локомотив Пловдив - ЦСКА 0:3 (А група)
07 септември ЦСКА - Металург Донецк 3:2 (Приятелска среща)
13 септември Черно море - ЦСКА 1:1 (А група)
20 септември ЦСКА - Локомотив София 3:0 (А група)
24 септември Монтана - ЦСКА 2:1 сл. прод. (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

Берое - ЦСКА
93 срещи
9 победи за Берое
20 равенства
64 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 223:78 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
259