Левски и Лудогорец няма да се победят


FUTBOL-TV

Левски и Лудогорец няма да се победят

Левски - Лудогорец
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 27.10.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Георги Кабаков


Левски приема шампиона Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 10-ия кръг на "А" група. Двата тима влизат в коренно различно настроени в този мач. "Сините" искат да се докажат срещу класния си съперник, докато разградчани мислят повече за предстоящия им двубой в Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Прогнозата на Futbol-tv за предстоящия мач е за знак Х.

Треньорът на шампионите Георги Дерменджиев коментира пред медиите, че отборът му ще забрави Реал за 90 минути, но все пак шампионът едва ли ще се хвърли с всички сили в София. По-вероятно е разградчани да излязат на терена с немалка част от резервите си, или както са наричани - "втория състав".

Централният защитник Георги Терзиев продължава да лекува контузия и няма да играе на "Георги Аспарухов“, а вероятно ще пропусне и домакинството на Реал. Все още не е много стабилно състоянието на Браян Ангуло, който игра срещу Литекс, но пропусна мача с Ботев Враца за Купата на страната. Съществува вариант Ангуло да е титуляр срещу Левски, тъй като трябва да влезе в необходимата форма.

Вероятно на вратата ще застане Владо Стоянов, а пред него ще са Моци и Александров като централни защитници и бековете Кешара и Данчо Минев. В средата на терена ще се подвизават Дяков и Анисе, а атака ще поведе Хамза, подпомаган от Марселиньо, Дано Абало и Мишо Александров.

Добрата новина за Левски е, че отборът изтърпя наказанието си и днес ще може да разчита на подкрепата на своите фенове. Георги Иванов-Гонзо вероятно ще заложи на Роман Прохазка като десен бек на мястото на Пламен Крумов. Останалите в защитното каре пред Пламен Илиев ще са Борислав Стойчев, Аймен Белаид и Веселин Минев. Георги Сърмов и Владимир Гаджев ще действат в центъра на терена, а пред тях ще са Луис Педро, Мигел Бедоя и новото попълнение Амари. Атаката ще се води от Влаери Домовчийски, който няма заместник на този етап.


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ 3:3


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

29 август Левски - Черно море 1:0 (А група)
06 септември Левски - Ботев Враца 2:0 (Приятелска среща)
14 септември Левски - Славия 2:0 (А група)
20 септември Хасково - Левски 1:4 (А група)
23 септември Спартак Варна - Левски 1:7 (Купа на България)

Лудогорец:

31 август Лудогорец - Берое 1:1 (А група)
12 септември Ботев Пловдив - Лудогорец 1:2 (А група)
16 септември Ливърпул - Лудогорец 2:1 (Шампионска лига)
21 септември Лудогорец - Литекс 4:1 (А група)
24 септември Ботев Враца - Лудогорец 1:5 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Лудогорец
8 мача
2 победи за Левски
0 равенства
6 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 12:6 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
300