Левски с разгромна победа над Хасково (видео)


FUTBOL-TV

Левски с разгромна победа над Хасково (видео)

Левски победи като гост Хасково с 4:1 в среща от кръга на "А" група. В 26-ата минута резултатът бе открит. Веселин Минев подаде добре към Мигел Бедоя в пеналта, който преодоля съперников футболист с пета, след което стреля, но тя попадна у Валери Домовчийски, който стреля от малък ъгъл и уцели страничния стълб. Топката се върна на метър от вратата, откъдето Луис Педро нямаше проблеми да я чукне в нея за 1:0. Пет минути преди края на първата част "сините" вкараха втори гол. След двойно подаване между Бедоя и Гаджев, капитанът на Левски пробва прехвърлящ удар, който бе сравнително лек, но явно изненада Боян Пейков, който не успя да улови топката и я предостави на Домовчийски, който само трябваше да чукне кълбото в опразнената врата.

В 75-ата минута Аниете мина без проблеми през няколко играчи на Хасково, за да влезе в наказателното поле, където подаде към Гаджев. Капитанът на Левски бе оставен сам на удобна позиция и без проблеми вкара за 3:0. Минута по-късно Левски вкара нов гол. След центриране на Минев отляво Аниете бе оставен непокрит в пеналта и с глава прати топката в левия ъгъл.

В 83-ата минута Недялко Хубенов надбяга отбраната на Левски и бе фаулиран от Аймен Белаид в наказателното поле. Защитникът получи червен картон, а Хасково получи правото да изпълни дузпа, която бе реализирана от Емил Ангелов.

Снимка: Официален сайт на Левски

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
200