Милан би Парма в голово шоу (видео)


FUTBOL-TV

Милан би Парма в голово шоу (видео)

Отборите на Парма и Милан изиграха един невероятен мач за италианските стандарти мач. "Росонерите" спечелиха с 5:4 на "Енио Тардини" в среща, пълна с обрати, червени картони, майсторски изпълнения. Джакомо Бонавентура дебютира с гол в 26-ата минута, но Антонио Касано изравни и то само 120 секунди по-късно. Хонда (38') с глава и Менес от дузпа в 45-ата дадоха комфортна преднина на гостите.

След почивката головата фиеста продължи. Фелипе намали в 51-ата минута, а Даниеле Бонера бе изгонен за втори жълт картон в 58-ата минута. Секунди по-късно треньорът на Милан Пипо Индзаги загуби и другия си централен защитник - Алекс, който бе заменен от Кристиан Сапата. А Индзаги трябваше да пусне и Рами на мястото на Хонда.

Въпреки тези проблеми Милан вкара четвърти гол. Касано загуби топката в средата на терена и това позволи на Де Йонг да напредне и да прати топката във вратата на Миранте. След това Парма вкара за 3:4. Защитникът Лукарели се реваншира за дузпата, която направи като засече с глава центриране от корнер в 73-ата минута. Десет минути преди края Менез бе точен за 3:5, а в 89-ата Де Шилио си отбеляза автогол и оформи крайния резултат в този луд мач.

Успехът изведе тима на Филипо Индзаги на върха в Серия "А" след втория кръг с пълен актив от шест точки, колкото имат Ювентус и Рома.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
208