ЦСКА ще измъкне трите точки от Варна


FUTBOL-TV

ЦСКА ще измъкне трите точки от Варна

Черно море - ЦСКА
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 13.09.2014г.
Час: 17:00
Съдия: Никола Попов

ЦСКА гостува на Черно море във Варна в среща от 8-ия кръг на "А" група. "Армейците" са лидери в класирането и ако искат да запазят аванса си пред основния претендент - Лудогорец, ще трябва да запишат победа в морската столица. Тимът на Черно море е труден за преодоляване, особено като домакин. Една от причината за това е и лошият терен на стадион "Тича", с който не са свикнали голяма част от отборите. Все пак прогнозата на Futbol-tv е за знак 2.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов има две въпросителни преди този мач. С травма е Апостол Попов от мача на националния ни тим срещу Азербайджан. Апата отпадна от групата за мача и най-вероятно неговото място ще заема Венци Василев. Младенов има колебания за поста опорен халф. Най-вероятно като титуляр ще започне Еденилсон Бергонси, който е бивш играч на Черно море и вероятно ще знае как да противодейства на доскорошните си съотборници. Все пак други варианти за титуляри са Борислав Галчев и считаният за любимец на Младенов - Жуан Фелипе. Наставникът на "армейците" има колебания и за постът на централен нападател. Там несменяем титуляр изглежда Серджиу Буш, но не е изключено Младенов да заложи на изненадата и като титуляр да започне Йоаким.

Иначе други изненади в тима не се очакват и съставът е лесно разгадаем. На вратата ще Дивиш, а централни бранители - Илиев и Тунчев. Тончи Кукоч ще бъде ляв бек и ще бъде подпомаган в предни позиции от Карачанаков. На другото крило ще действа Тони Силва, а зад нападателя ще е Маркиньос.

Треньорът на Черно море Никола Спасов ще има на разположение най-добрите си играчи. Завърналият се национал на Кабо Верде Стенио дос Сантос, който взе дейно участие за победите на страната си срещу Нигер и Замбия, най-вероятно ще започне като титуляр. Картотекиран в БФС е и полският халф Марчин Буркхард, който обаче е по-вероятно да остане на пейката и да се появи в игра след почивката. Аут от мача утре е само Живко Атанасов.

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:
03 август Ботев Пловдив - Черно море 2:1 (А група)
09 август Черно море - Марек 0:1 (А група)
15 август Литекс - Черно море 3:0 (А група)
23 август Черно море - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)
29 август Левски - Черно море 1:0 (А група)

ЦСКА:
10 август ЦСКА - Хасково 4:0 (А група)
16 август Лудогорец - ЦСКА 2:0 (А група)
22 август ЦСКА - Марек 5:0 (А група)
30 август Локомотив Пловдив - ЦСКА 0:3 (А група)
07 септември ЦСКА - Металург Донецк 3:2 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - ЦСКА
101 срещи
13 победи за Черно море
24 равенства
64 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 190:68 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
208