Левски ще победи Ботев Пловдив


FUTBOL-TV

Левски ще победи Ботев Пловдив

Левски - Ботев Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 17:08.2014г.
Съдия: Станислав Тодоров


Левски приема Ботев Пловдив на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 5-ия кръг на "А" група. Двубоят ще се играе при закрити врати, заради наказание на "сините". И двата тима имат проблеми в последно време, но победа за домакините звучи логичен знак. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Добрата новина за Георги Иванов е, че в групата на тима се завърна Веселин Минев, който през седмицата имаше проблеми с контузия. Със сигурност на вратата на тима ще бъде Кристиян Наумовски, който се очертава като титуляр на тима за този момент. През седмицата от клуба бе освободен Стефано Кунчев. Стражът бе с основна вина за поражението преди седмица от Берое в Стара Загора. Пламен Илиев все още е контузен и това дава шанс на Наумовски за изява. Радослав Димитров също скандално напусна тима и то няколко дни след като парафира своя договор.

Не е изключено Гонзо да заложи на двама нападател в лицето на Божинов и Домовчийски. Мирослав Иванов и Борислав Цонев не са на разположение на Георги Иванов за двубоя. Не е изключено Гонзо да даде шанс за изява на някой от четиримата юноши - Александър Любенов, Мики Орачев, Радослав Цонев и Божидар Краев.

"Нямаме телеграма за наказание на Александър Колев. Имаше обаждане, че жълтите картони не важат, но червените важат. В понеделник ще помоля да се обадим в УЕФА и да попитаме дали има подобна надпревара. За мен е редно всичките картони да не важат. Няма да рискуваме с пускането на Колев срещу Левски. Ние не искаме да тръгваме на война с никой. Ако го пуснем и победим Левски от синия клуб ще пуснат жалба, ще следват безсмислени казуси“, каза треньорът на Ботев Пловдив Вили Вуцов.


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191