Лудогорец и ЦСКА няма да се победят


FUTBOL-TV

Лудогорец и ЦСКА няма да се победят

Лудогорец - ЦСКА
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 16.08.2014г.
Съдия: Станислав Ставров


Лудогорец приема ЦСКА на стадиона в Разград в среща от 5-ти кръг на "А" група. "Орлите" са насочили погледа си към Шампионска лига, където няколко дни по-късно ги очаква първи мач срещу Стяуа в Букурещ. В случай, че елиминират и румънските "армейци" (след като сториха това със сръбските такива), Лудогорец ще се класира в груповата фаза на ШЛ. Разградчани за първи път от доста време не са в ролята на лидер в класирането, като първото място до този момент е заето именно от ЦСКА. "Армейците" от своя страна ще гонят първа победа над този противник в първенството. До този момент играчите на Стойчо Младенов имат само един успех, който е в Разград, но за Купата на България. Прогнозата на Futbol-tv е за знак Х.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов със сигурност ще направи промени в състава си. Не е изключено наставникът на столичани да реши да излезе без нито един централен нападател. Младенов се слави с предпазлива игра, когато става дума за мач с по-сериозен противник. Подобна тактика понякога му изиграва и доста лоша шега, но треньорът продължава да залага на подобен стил на игра.

Все пак има и малка вероятност атаката на тима да поведе Серджиу Буш. Румънецът показа, че има голов нюх и може да вкарва от различни положения. Още една причина Буш да е титуляр е, че на стадиона в Разград ще има скаути от различни страни, които искат да наблюдават на живо играта на нападателя.

Със сигурност промяна в състава на ЦСКА ще има и тя ще бъде в защита. Тончи Кукоч и Сендриньо Мисиджан ще спорят за мястото на неубедителния до този момент Кристиян Супусепа. Кукоч показва се представя повече от отлично по време на тренировките и е впечатлил треньорския щаб на клуба. Мисиджан обаче е обявил на Младенов, че може да опази братовчед си - Върджил, който играе за Лудогорец. Така за този пост ще се решава часове преди мача.

Най-скъпото лятно попълнение на Лудогорец Браян Ангуло ще пропусне домакинството срещу ЦСКА утре. Футболистът продължава да лекува контузия и Георги Дерменджиев няма да го използва в мача. За сметка на това обаче други трима футболисти могат да попаднат в групата за мача. Това са Георги Терзиев, Александър Барт и Йордан Минев, които лекуваха травми. До последно ще се преценя дали някой от тримата може да се появи на терена. По-голям шанс имат Терзиев и Минев.

Новото попълнение на "орлите“ Йонес Хамза ще изиграе със сигурност поне едно полувреме срещу "червените“. Ще се решава допълнително дали тунизиецът ще стартира титуляр или ще влезе на смяна през второто полувреме на мача.


ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199