Стойчо Стоев отхвърли оферта от Динамо Киев?


Н. Гавазов

Стойчо Стоев отхвърли оферта от Динамо Киев?

Часове след като се разбра, че Стойчо Стоев вече не е треньор на Лудогорец, към българския специалист заваляха оферти. Както е известно, бившият футболист на Локомотив София бе уволнен след равенството 0:0 с Партизан от квалификациите за Шампионска лига, като мотивите на ръководството на клуба от Разград са, че Стоев не е успял да мотивира футболистите си, които са играли слабо срещу белградчани.

"Меридиан Мач" твърди, че най-настоятелни са били от източноевропейски гранд, който в последните години не е в добро състояние. Името на клуба не се съобщава, според запознати със ситуацията, не е изключено да става дума за Динамо Киев, който загуби с 2:0 от Шахтьор Донецк мача за Суперкупата на Украйна и веднага след това се заговори за смяна на наставника Сергей Ребров.

Стоев обаче е отхвърлил тяхното предложение, защото не иска да бърза.

Босът на македонския Шкендия Тетово, където играят българите Йордан Милиев и Мартин Кавдански, също е проявил интерес към специалиста.

"На всички ни се искаше да тръгнем по-добре в сезона. Не се получи, макар че от мач на мач вървяхме в тази посока. Изживях изключителна спортна години и благодаря на момчетата. Казах им, че са по-добър отбор от Партизан и ще им стискам палци за успех в Белград. Всяко начало си има и край. Сега следва неочаквана почивка. Иска ми се да се пробвам в чужбина", каза Стоев след уволнението си.

 

  Сподели
191