ЦСКА ще се справи със Славия


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи със Славия

Славия - ЦСКА
Стадион: "Славия", София
Дата: 03.08.2014г.
Час: 18:00
Съдия: Никола Попов

ЦСКА гостува на Славия на стадиона в квартал "Овча купел" в двубой от 3-ия кръг на "А" група. "Армейците" започнаха отлично сезона в родното първенство и въпреки ранното отпадане от Лига Европа, играчите на Стойчо Младенов записаха победи над Литекс и Левски. Славия има за цел да спре този победен ход, като повече от всички други победата желае настоящият наставник на "белите" (и бивш такъв на ЦСКА) Милен Радуканов. Прогнозата на Futbol-tv за този мач е за знак 2.

Стойчо Младенов за пореден път има проблеми преди даден двубой през този сезон. Наставникът на "червените" няма да може да разчита на Иван Стоянов, който бе опериран от херния. Трайно контузен е и Вальо Илиев, за когото има очаквания да е готов за следващия мач на отбора. Маркиньос е наказан и също пропуска мача. През седмицата от отбора си тръгна Мартин Камбуров, който подсили Локо Пловдив. Младенов ще се постарае да не прави много промени от състава, който победи Левски преди седмица. Мястото на Маркиньос е най-сериозната въпросителна пред наставник, който има два варианта. Единият е да включи втори нападател в лицето на Орелен Жоаким, който да подпомага Буш в предни позиции. Другата опция е преквалифицирането на Карачанаков или Тони Силва.

В състава на Славия няма много проблеми и по всяка вероятност Радуканов ще заложи на Мишел Платини да води атаката срещу бившия си тим. Със сигурност схемата на игра ще остане 4-2-3-1, като в процеса на мача може да се пробва и включването на втори централен нападател.

Иначе очакванията са за пълен стадион. Причината е, че срещата няма да се предава по телевизията, а и хубавото време, което се очаква в столицата.

ПРОГНОЗА: СЛАВИЯ - ЦСКА 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Славия:

07 юли Славия - Карпати Лвов 0:0 (Приятелска среща)
10 юли Славия - Ягодина 0:1 (Приятелска среща)
16 юли Славия - Сливнишки герой 6:0 (Приятелска среща)
19 юли Славия - Марек 4:1 (А група)
26 юли Локомотив Пловдив - Славия 1:1 (А група)

ЦСКА:

12 юли ЦСКА - Берое 0:0 (Приятелска среща)
17 юли ЦСКА - Зимбру 1:1 (Лига Европа)
20 юли Литекс - ЦСКА 0:1 (А група)
24 юли Зимбру - ЦСКА 0:0 (Лига Европа)
27 юли ЦСКА - Левски 2:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Славия - ЦСКА
126 срещи
23 победи за Славия
37 равенства
66 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 201:116 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
304