Левски ще запише първа победа за сезона


FUTBOL-TV

Левски ще запише първа победа за сезона

Левски - Локомотив София
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 02.08.2014г.
Час: 20:00
Съдия: Цветан Кръстев

Левски приема Локо София на "Герена" в среща от 3-ия кръг на "А" група. Всички очаквания на феновете са за първа победа на "сините" за този сезон. До този момент тимът на Пепе Мурсия завърши наравно с Локо Пловдив и загуби във Вечното дерби с ЦСКА. Локо София от своя страна се намира в добра форма, като за това говори успехът над Литекс в предния кръг. Въпреки това прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Треньорът на Левски Пепе Мурсия не може да разчита в този двубой на контузените Валери Божинов, Пламен Крумов, Боби Цонев, Миро Иванов и Пламен Илиев. Наказан е Луис Педро, а вчера от отбора си тръгнаха вратарят Блажевич и Лъчо Балтанов. Поради всичко това Мурсия ще трябва отново да прекроява състава си. Все още не е ясно кой ще партнира на Владимир Гаджев в центъра на халфовата линия, като изборът е между Георги Сърмов и Стефан Велев. Другият голям въпрос е за десния фланг на атаката, където ще се избира между Роман Прохазка и Радослав Цонев. Най-вероятно Валери Домовчийски ще бъде единственият нападател на Левски в този мач.

"Напрежение има на всяко работно място. Така е и навсякъде. Ние не правим изключение. Налага се да живеем с напрежението. Винаги съм бил оптимист. Минали са само два мача. Дайте да не правим генерални изводи. Валери Божинов и Пламен Крумов все още не са напълно възстановени от мача с ЦСКА. Доволен съм от това, че играчите се раздадоха във Вечното дерби. Не съм доволен обаче от резултата. Но няма нужда да се връщам повече назад. Този мач е затворена страница за мен. Много ми се иска утре срещу Локомотив (София) да постигнем така желаната първа победа", заяви Мурсия.

В щаба на Локомотив нямат никакви кадрови проблеми преди този мач, като треньорът единствено не може да разчита на взетия от Левски под наем Антон Огнянов. На вратата на "железничарите" ще пази Митрев, в защита ще са Хаджжиев, Ранджелович, Бранеков и Елтон. В сърцето на полузащитата ще действат  Том и Иво Иванов,по-офанзивна роля в средата ще имат Трифонов, Ливраменто, а Шехуди ще е единственият нападател.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

06 юли Левски - Берое 0:3 (Приятелска среща)
09 юли Левски - Марек 3:0 (Приятелска среща)
12 юли Левски - Хасково 2:1 (Приятелска среща)
19 юли Левски - Локомотив Пловдив 1:1 (А група)
27 юли ЦСКА - Левски 2:0 (А група)

Локомотив София:

04 юли Локомотив София - Раковски 2011 5:0 (Приятелска среща)
08 юли Локомотив София - Берое 1:3 (Приятелска среща)
12 юли Локомотив София - Пирин Благоевград 0:0 (Приятелска среща)
20 юли Ботев Пловдив - Локомотив София 1:0 (А група)
28 юли Локомотив София - Литекс 2:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Локомотив София
124 срещи
70 победи за Левски
29 равенства
25 победи за Локомотив София
Голова Разлика: 223:114 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
277