Левски ще стартира с разгромен успех над Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Левски ще стартира с разгромен успех над Локо Пловдив

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 19.07.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Таско Тасков

Левски приема Локомотив Пловдив на стадион "Георги Аспарухов" в двубой от 1-ви кръг на "А" група. "Сините" са фаворити в двубоя, най-вече заради сериозните цели през новия сезон, както и заради проблемите в тима от града под тепетата. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

И в двата отбора имаше доста промени по време на паузата в родния шампионат. Повече обаче са в Локо Пловдив. Феновете на тима изгониха собственика Коко Динев и сега част от тях са се заели с трудната задача да управляват любимия си клуб. Почти целият отбор на Локо Пловдив е обновен и вероятно това ще си окаже влияние на терена. Божидар Стойчев вероятно ще застане на вратата, а полевите играчи ще са Ивайло Димитров, Диян Молдованов, Раде Дугалич, Венелин Филипов, Богомил Дяков, Айкут Янъков, Александър Якимов/Станислав Маламов, капитанът Дани Кики, Благой Наков и Петър Атанасов.

В Левски ситуацията е подобна - доста нови футболисти и все още трудно за прогнозиране на стартов състав. Аут заради травма е единствено вратаря Пламен Илиев. Неговото място вероятно ще заеме Стефано Кунчев.

"Всички играчи имат желание за игра и за първа победа. Знаем, че има много сериозни проблеми в Локомотив. Знаем какво представляват, но както се сещате, първият мач е загадка. Трябва да си даваме сметка и да уважаваме противника, но преди всичко да видим на какво ние сме способни. Пламен Илиев е контузен. Всички останали са в кондиция и ще разчитам на тях. Тези, които дойдоха са били част от този отбор. Дойдоха да попълнят нашия състав. Знаете, че са направили подготовка с други отбори и дори са играли официални мачове. Всичко това ми дава възможността да ги използвам в срещата. Скоро приключи периодът на подготовка. Сега сме в период, в който трябва да дадем на играчите друг вид натоварване", добави заяви треньорът на Левски Пепе Мурсия.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 4:1

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

27 юни Левски - Монтана 1:1 (Приятелска среща)
02 юли Локомотив София - Левски 1:1 (Приятелска среща)
06 юли Левски - Берое 0:3 (Приятелска среща)
09 юли Левски - Марек 3:0 (Приятелска среща)
12 юли Левски - Хасково 2:1 (Приятелска среща)

Локомотив Пловдив:

28 юни Локомотив Пловдив - Марек 2:0 (Приятелска среща)
02 юли Септември Симитли - Локомотив Пловдив 1:3 (Приятелска среща)
05 юли Пирин Разлог - Локомотив Пловдив 0:2 (Приятелска среща)
10 юли Верея - Локомотив Пловдив 2:1 (Приятелска среща)
12 юли Локомотив Пловдив - Гигант Съединение 2:0 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Локомотив Пловдив
112 срещи
76 победи за Левски
21 равенства
15 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 242:92 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
234