ЦСКА ще разгроми Локо Пловдив


FUTBOL-TV

ЦСКА ще разгроми Локо Пловдив

ЦСКА - Локомотив Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 17.05.2014г.
Час: 15:30
Съдия: Христо Ристосков


ЦСКА приема Локомотив Пловдив на стадион "Българска армия" в последен мач за това футболно първенство. "Червените" ще търсят задължителна победа в последния кръг срещу Локо Пловдив у дома и куриозно ще се надяват техният вечен съперник Левски да им помогне, като вземе точка или три при гостуването си на Литекс. Целта на "армейците" е да спечелят сребърните медали в първенството. Това, освен всичко друго, ще им определи включване от втория предварителен кръг в турнира Лига Европа и ще забави старта на подготовката им. Третият в крайното класиране на шампионата ни и загубилият финалист за Купата - Ботев Пловдив ще се включат още от първия предварителен кръг в надпреварата. Преди утрешните срещи Литекс има точка преднина пред ЦСКА в борбата за второ-трето място. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1 (дори с по-сериозен резултат).

Причината да предложим това е и моментната форма на "смърфовете". "Черно-белите" се намират сериозна криза, като почти не се стигна до напускане на треньора Сашо Станков, който в крайна сметка говори с шефа на тима Коко Динев и обяви, че ще довърши сезона. Играчите на Локо не са взимали заплати от няколко месеца и по всяка вероятност почти всички ще напуснат отбора след края на сезона. Освен това лидерите на тима отказаха да играят в последните няколко срещи и Станков ще може да разчита главно на резерви и юноши. Все пак се очаква атаката на отбора да се води от бившия играч на ЦСКА - Спас Делев, който по всяка вероятност ще иска да се докаже срещу бившия си тим.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма много проблеми преди този мач. Той няма да може да разчита на наказания Фо-Поре, който ще бъде заменен от Венци Василев. Освен това Валентин Илиев се контузия в мача с Ботев Пловдив и през седмицата претърпя операция. Така неговото място логично ще заеме Пламен Крачунов. Не е изключено Младенов да даде шанс за изява на играчи като Боби Галчев, Браян Ереро, Григор Долапчиев и Карачанаков, които по-рядко влизаха в игра през сезона. По всяка вероятност участие в срещата ще вземе и Мартин Петров, тъй като той почти сигурно ще сложи край на футболната си кариера след края на сезона. Не е ясно дали бившият играч на Манчестър Сити и Атлетико Мадрид ще започне като титуляр или ще остане резерва и ще се появи след почивката.


ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 6:0


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

21 април Левски - ЦСКА 1:3 (А група)
27 април ЦСКА - Черно море 2:0 (А група)
30 април Лудогорец - ЦСКА 1:0 (А група)
04 май ЦСКА - Литекс 2:0 (А група)
11 май Ботев Пловдив - ЦСКА 0:0 (А група)

Локомотив Пловдив:

23 април Локомотив Пловдив - Лудогорец 1:0 (Купа на България)
01 май Левски - Локомотив Пловдив 2:1 (А група)
04 май Локомотив Пловдив - Черно море 0:2 (А група)
07 май Лудогорец - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)
11 май Локомотив Пловдив - Литекс 0:5 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Локомотив Пловдив

111 срещи
66 победи за ЦСКА
25 равенства
20 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 230:100 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
234