Ботев и Лудогорец ще решат спора с дузпи


FUTBOL-TV

Ботев и Лудогорец ще решат спора с дузпи

Ботев Пловдив - Лудогорец
Стадион: "Лазур", Бургас
Дата: 15.05.2014г.
Час: 19:15
Съдия: Георги Йорданов


Ботев Пловдив и Лудогорец излизат един срещу друг във финал в турнира за Купата на България. Двубоят е наречен "Битката на милионерите" и ще се играе на стадион "Лазур" в град Бургас. Двата отбора са конкуренти за най-стабилно финансово положение в родното първенство. И двамата треньори разполагат с два равностойни състава и най-вероятно битката няма да се реши в редовното време и прогнозата на Futbol-tv е, че победителят ще бъде решен след изпълнение на дузпи.

"Канарчетата" вече заминаха за морето в пълен състав, като в клубния автобус се качиха всички футболисти от представителния отбор. Непосредствено преди тръгването си за Черноморието Ботев  проведе тренировка на клубната база в Коматево. Преди дни треньорът на тима Станимир Стоилов заложи на играчи, които по-рядко влизат в игра за мача с ЦСКА. По този начин Мъри запази ядрото си от футболисти, които са титуляри през по-голямата част от сезона.

На вратата на пловдивчани по всяка вероятност ще бъде Стаховяк, а в защита ще действат Данчо Христов, Лукин, Бенга и Минев. Атаката на тима ще водят Хамза и Дори, подпомагани и от Анисе, Иршак, Луис Педро и Сърмов.

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев също даде шанс за изява на повече резерви в мача с Левски. Така треньорът на "орлите" също ще разчита на най-доброто, с което разполага за този мач.

"В никакъв случай не можем да кажем, че има фаворит. Ще играят двата отбора, които не се победиха тази година, така че интригата е отворена. В четвъртък вечер ще бъде един празник за футбола в България между двата най-силни отбора в момента. Призовавам да гледате този мач и всеки да подкрепя своя фаворит“, заяви изпълнителният директор на тима от Разград Ангел Петричев.


ПРОГНОЗА: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛУДОГОРЕЦ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Ботев Пловдив:

26 април Ботев Пловдив - Левски 2:0 (А група)
30 април Черно море - Ботев Пловдив 0:1 (А група)
03 май Ботев Пловдив - Лудогорец 0:0 (А група)
08 май Литекс - Ботев Пловдив 3:0 (А група)
11 май Ботев Пловдив - ЦСКА 0:0 (А група)

Лудогорец:

27 април Литекс - Лудогорец 0:0 (А група)
30 април Лудогорец - ЦСКА 1:0 (А група)
03 май Ботев Пловдив - Лудогорец 0:0 (А група)
07 май Лудогорец - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)
11 май Левски - Лудогорец 2:3 (А група)

Досегашни срещи:

Ботев Пловдив - Лудогорец

7 срещи
0 победи за Ботев Пловдив
4 равенства
3 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 9:3 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
254