Лудогорец без проблеми срещу Левски на Герена


FUTBOL-TV

Лудогорец без проблеми срещу Левски на Герена

Лудогорец записа успех с 3:2 при визитата си на Левски в мач от предпоследния кръг на А група. Двубоят не бе от значение и за двата отбора, тъй като разградчани си осигуриха титлата още в предния кръг, а за "сините" се знае, че няма да участват в евротурнирите навръх 100-годишния си юбилей.

В 27-ата минута Ради Цонев подаде към Генков, който центрира от ляво, Барт игра с топката, получи се рикошет в Чворович, но Божинов бе наблизо и се разписа за 1:0 за Левски. Отговорът на гостите бе след две минути. След центриране от дясно в наказателното поле на Левски, топката попадна в Сенастиан Ернандес, който от няколко метра прати топката в левия ъгъл - 1:1. В 40-ата минута Златински изпусна дузпа за разградчани.

След почивката шампионите все пак стигнаха до обрат. ПОърво в 48-ата минута, след центриране на Ернандес отдясно, Кишада засече отблизо топката в мрежата с левия крак за 1:2. В 87-ата минута Лудогорец стигна до трети гол. След грешка на Орачев, влезлият току-що Мишел Платини се възползва от това, комбинира с Дани Абало, който се разписа на празна врата за 1:3. В добавеното време Божинов вкара от дузпа за крайното 2:3.

Снимка: Официален сайт на Левски

  Сподели
159