Левски и Лудогорец ще завършат наравно


FUTBOL-TV

Левски и Лудогорец ще завършат наравно

Левски - Лудогорец
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 11.05.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Станислав Тодоров

Левски приема Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов" в среща от предпоследния кръг на А група. Разградчани си осигуриха третата поредна титла още през миналия кръг. Така този мач е без значение за "орлите". "Сините" от своя страна имат възможност да се реваншират частично на феновете си с една победа над силния тим на Стойчо Стоев. Прогнозата на Futbol-tv за този мач е за знак Х.

Полузащитникът на Левски Кевин Бру е отстранен от първия отбор и по този начин отпада от сметките на наставника Елин Топузаков. Капитанът на Левски Станислав Ангелов и младият Владислав Мисяк, който в последните седмици е твърд титуляр няма да играят срещу Лудогорец. Двамата страдат от контузии и пропуснаха последните тренировки на тима. Така "сините" със сигурност ще правят рокади в своя състав. Не е изключено Топузаков да пусне сред първите 11 близнаците Цоневи. Те често играят, но обикновено единият е резерва, а другият титуляр. С травми са още Аймен Белаид, Кристовао Рамос и Кевин Бру, а треньорът на тима няма да разчита и на трайно контузените Антон Огнянов и Мирослав Иванов.

Един цял отбор футболисти на Лудогорец висят с картони и могат да бъдат наказани, ако получат официално предупреждение в предстоящите мачове на тима. Стойчо Стоев ще обмисля до последния момент как да нагласи състава с футболистите, които ще пътуват до София. По всяка вероятност почивка ще получат основни играчи, които са застрашени от наказания. Такива в случая са Козмин Моци, Йордан Минев, Върджил Мисиджан и Михаил Александров, които натрупаха официални предупреждения през сезона. Четиримата 99% няма да играят срещу Левски.

Най-сериозен проблем за Стоев ще бъде при определянето на вътрешните халфове, ако прецени да запази Светослав Дяков и Христо Златински за финала с Ботев. Дяков обаче може все пак да бъде предпочетен за титуляр, тъй като трябва да трупа игрова практика след травмата, която получи. Най-вероятно шанс за изява ще получат футболисти като Мичел Бургзорг, Витиня, Дани Абало, Мишел Платини и други.


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ 2:2


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

12 април Левски - Литекс 1:2 (А група)
21 април Левски - ЦСКА 1:3 (А група)
26 април Ботев Пловдив - Левски 2:0 (А група)
01 май Левски - Локомотив Пловдив 2:1 (А група)
07 май Черно море - Левски 1:2 (А група)

Лудогорец:

23 април Локомотив Пловдив - Лудогорец 1:0 (Купа на България)
27 април Литекс - Лудогорец 0:0 (А група)
30 април Лудогорец - ЦСКА 1:0 (А група)
03 май Ботев Пловдив - Лудогорец 0:0 (А група)
07 май Лудогорец - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Лудогорец
7 срещи
2 победи за Левски
0 равенства
5 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 9:4 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
254