Черно море ще излъже Левски


FUTBOL-TV

Черно море ще излъже Левски

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 07.05.2014г.
Час: 18:00
Съдия: Ивайло Стоянов


Черно море приема Левски на стадион "Тича" във Варна в среща от 12-ия кръг от плейофната фаза на А група. Двубоят е без значение и за двата тима. "Сините" имат теоретичен шанс за евротурнирите, но той включва задължителни победи до края, както и загуби на Ботев Пловдив в оставащите срещи, което не изглежда реалистично. Поради тази причина не е изключено треньорът на "моряците" Георги Иванов-Гонзо да опита да се докаже като човек на феърплея с евентуален успех над бъдещия си тим. Както е известно Гонзо се завръща на "Герена" веднага след края на сезона. Прогнозата на Futbol-tv за предстоящия мач е за знак 1.

В групата на Черно море се завръща Кирил Котев, но на “Тича" утре няма да видим Стенли Окоро, разкри помощник-треньорът на тима Емануел Луканов. В случай, че Бакари се разпише утре, то той влиза в историята като чужденец с най-много голове за варненци.

“Черно море има добър изграден тим. Дано следващият треньор продължи започнатото. Не мога да коментирам кой ще остава и кой ще си отива, но с няколко нови попълнения, догодина отборът ще играе основна роля в първенството. Винаги трябва да се стараеш за победа дори на тренировка, има натрупана умора, но ще играем винаги за победа. И без мен Черно море ще продължи да е фактор, сигурен съм в това", заяви Георги Иванов.

В състава на Левски има малко проблеми преди предстоящата среща. Френските футболисти на "сините" Ларсен Туре и Кевин Бру тренираха през седмицата на облекчен режим. Двамата вероятно имат травми, които им пречат да се изявяват пълноценно. Освен тях обиколки на помощния терен въртяха юношите Боби Цонев и Деян Иванов. Най-вероятно всички те няма да попаднат в стартовия състав.


ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

13 април Черно море - Лудогорец 1:1 (А група)
18 април Черно море - Литекс 1:1 (А група)
27 април ЦСКА - Черно море 2:0 (А група)
30 април Черно море - Ботев Пловдив 0:1 (А група)
04 май Локомотив Пловдив - Черно море 0:2 (А група)

Левски:

09 април Лудогорец - Левски 2:0 (А група)
12 април Левски - Литекс 1:2 (А група)
21 април Левски - ЦСКА 1:3 (А група)
26 април Ботев Пловдив - Левски 2:0 (А група)
01 май Левски - Локомотив Пловдив 2:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - Левски
100 срещи
15 победи за Черно море
28 равенства
57 победи за Левски
Голова Разлика: 192:84 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184