Левски ще прекрати черната серия с победа над Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Левски ще прекрати черната серия с победа над Локо Пловдив

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 01.05.2014г.
Час: 18:00
Съдия: Радан Мирянов


Левски приема Локомотив Пловдив на "Герена" в среща от 10-ия кръг на А група. "Сините" записаха няколко поредни загуби, но сега се очертава да прекъснат тази черна серия, тъй като "смърфовете" не се намират в най-доброто си положение. Скандалите изобилстват на "Лаута" в последния месец и всичко това се отразява на играта на отбора. Логично прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков ще заложи на Станислав Ангелов като централен защитник за предстоящия мач. Наставникът има сериозни кадрови проблеми - наказани са Аймен Белаид и Даниел Димов, което прави наложително присъствието на Пелето в центъра на защитата. Другият централен бранител почти сигурно ще бъде Дъстли Мюлдер. Холандецът игра на тази позиция, която е нова за него срещу Ботев Пловдив и не се представи чак толкова зле. Не е изключено до края на сезона Мюлдер да се подвизава именно на този пост, а ако се представи на ниво, това ще е бъдещата му позиция в Левски. Павел Чмовш по всяка вероятност ще седне на пейката заради колебливите му изяви. Топузаков със сигурност ще даде шанс за изява на няколко млади момчета, тъй като отборът няма какво да губи.

В състава на Локо Пловдив има един доста сериозен проблем. Един от най-опитните футболисти на "смърфовете" Здравко Лазаров ще пропусне със сигурност предстоящия мач с Левски. За това призна наставникът на тима Александър Станков, който дори обяви, че ще бъде без своя капитан до края на сезона.

"Неговата контузия е по-продължителна и може би той няма да може да вземе участие до края на първенството. Много умора се натрупа в старите футболисти, основната тежест падна върху тях", обяви Станков преди мача на "Герена". "Виждате, че имаме доста млади футболисти в отбора. Сега е моментът те да покажат кой заслужава да е в отбора и за в бъдеще", допълни той.


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

06 април Левски - Черно море 1:0 (А група)
09 април Лудогорец - Левски 2:0 (А група)
12 април Левски - Литекс 1:2 (А група)
21 април Левски - ЦСКА 1:3 (А група)
25 април Ботев Пловдив - Левски 2:0 (А група)

Локомотив Пловдив:

09 април Литекс - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)
13 април Локомотив Пловдив - ЦСКА 2:0 (А група)
16 април Лудогорец - Локомотив Пловдив 2:0 (Купа на България)
19 април Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 0:3 (А група)
23 април Локомотив Пловдив - Лудогорец 1:0 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)
Левски - Локомотив Пловдив
111 срещи
75 победи за Левски
21 равенства
15 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 240:91 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183