ЦСКА ще излъже Лудогорец


FUTBOL-TV

ЦСКА ще излъже Лудогорец

Лудогорец - ЦСКА
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 30.04.2014г.
Час: 19:15
Съдия: Ивайло Стоянов


ЦСКА гостува на Лудогорец в среща от кръга на "А" група. Двубоят е пряк дуел за титлата на страната. При победа, разградчани най-вероятно отново ще бъдат шампиони на страната, докато успех на "армейците" ще направи последните двубои доста интересни. Futbol-tv съветва читателите си да потърсят изненадата и да пробват знак 2.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов отново изпитва колебания за това кой да играе в центъра на отбраната до Джаксън Менди. Добрите новини за треньора на тима е, че капитанът Валентин Илиев се чувства по-добре и дори попадна в групата за мача. Освен това Пламен Крачунов изтърпя наказанието за натрупани картони и също е на разположение. По-вероятно е бившият играч на Локо Пловдив да бъде титуляр, тъй като едва ли ще се рискува със здравето на Вальо Илиев. При това положение Апостол Попов отново ще играе като бек, на мястото на Венци Василев, който ще остане на пейката. Другата промяна, която е сигурна е, че Стивън Сънди ще отстъпи мястото си на Тодор Янчев. Очаква се и Тони Силва да седне на пейката за сметка на бившия играч на Лудогорец - Милисавлевич. Не е изключено мястото на Косоко да бъде дадено на опитния боец Мартин Петров, но това е по-малко вероятно.

В състава на Лудогорец има малко проблеми преди дербито с ЦСКА. Георги Терзиев е под въпрос за двубоя, тъй като има травма. Аут от срещата със сигурност е трайно контузения Светльо Дяков. Всички останали са готови да играят.

"Не виждам защо да се притесняваме. Ние сме водачи. Изиграхме някои не толкова добри мачове, но се случва на всички отбори. Няма как 60 мача да сме в един ритъм. Притеснен не е точната дума. Няма от какво да съм притеснен. ЦСКА е добър отбор, но ние не сме по-слаб. В никакъв случай не съм притеснен и не виждам за какво", каза треньорът на шампионите Стойчо Стоев.


ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 0:1


Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

09 април Лудогорец - Левски 2:0 (А група)
13 април Черно море - Лудогорец 1:1 (А група)
16 април Лудогорец - Локомотив Пловдив 2:0 (Купа на България)
23 април Локомотив Пловдив - Лудогорец 1:0 (Купа на България)
27 април Литекс - Лудогорец 0:0 (А група)

ЦСКА:

04 април Локомотив София - ЦСКА 1:3 (Приятелска среща)
10 април ЦСКА - Ботев Пловдив 2:0 (А група)
13 април Локомотив Пловдив - ЦСКА 2:0 (А група)
21 април Левски - ЦСКА 1:3 (А група)
27 април ЦСКА - Черно море 2:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
Лудогорец - ЦСКА
7 срещи
5 победи за Лудогорец
2 равенства
0 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 10:2 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
223