ЦСКА ще се справи и с Черно море


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи и с Черно море

ЦСКА - Черно море
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 27.04.2014г.
Час: 17:00
Съдия: Георги Димитров


ЦСКА приема Черно море в среща от 9-ия кръг на плейофната фаза на А група. "Армейците" имат нужда на всяка цена от 3-те точки, тъй като все още имат реален шанс за титлата на страната. "Моряците" от своя страна няма за какво да играят, но треньора на тима Георги Иванов-Гонзо ще направи всичко по силите си, за да спре победната серия на столичани. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов има проблем със защитата на тима. Наказан за срещата е Пламен Крачунов, който до този момент заместваше контузения капитан Валентин Илиев. Самият Илиев се чувства по-добре и има малка вероятност да започне като титуляр. В случай, че това не стане, до Джаксън Менди в центъра на отбраната ще застане Апостол Попов, който през този сезон играе като бек. Неговото място на краен защитник ще бъде дадено на Венци Василев. Младенов за пореден път се колебае кои да започнат по двете крила, като вариантите са Мартин Петров, Милисавлевич, Иван Стоянов и Тони Силва.

Добрата новина за Георги Иванов е в, че в групата за мача се завръщат възстановеният от травма Валери Домовчийски и изтърпелият наказание за натрупани картони Сашо Александров. По всяка вероятност и двамата ще бъдат титуляри срещу ЦСКА. Гонзо сигурно няма да разчита на Стенли Окоро, който се представя слабо в последно време, а освен това в предната среща си захвърли фланелката на земята, след като бе сменен.

"Мач с ЦСКА е като всички останали мачове. Сериозен отбор, срещу когото трябва да подходим сериозно. Натрупаха и самочувствие предвид резултатите, които направиха. Но съм убеден, че ще направим добър мач. Ако не вярвах, че не можем да вземем точка или три от ЦСКА, нямаше да пътуваме от Варна. Щяхме да си стоим там и да паднем служебно с 0:3. Окоро си понесе наказанието за фланелката, но не е в групата заради слабото му представяне срещу Литекс, а не поради този инцидент", каза Иванов.


ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ 3:1


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

29 март Литекс - ЦСКА 0:1 (А група)
04 април Локомотив София - ЦСКА 1:3 (Приятелска среща)
10 април ЦСКА - Ботев Пловдив 2:0 (А група)
13 април Локомотив Пловдив - ЦСКА 2:0 (А група)
21 април Левски - ЦСКА 1:3 (А група)

Черно море:

26 март Ботев Пловдив - Черно море 1:1 (А група)
30 март Черно море - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)
06 април Левски - Черно море 1:0 (А група)
13 април Черно море - Лудогорец 1:1 (А група)
18 април Черно море - Литекс 1:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
ЦСКА - Черно море
100 срещи
63 победи за ЦСКА
24 равенства
13 победи за Черно море
Голова Разлика: 188:68 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
276