ЦСКА ще победи Локомотив в Пловдив


FUTBOL-TV

ЦСКА ще победи Локомотив в Пловдив

Локомотив Пловдив - ЦСКА
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 13.04.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Таско Тасков


ЦСКА гостува в Пловдив на местния Локомотив в среща от 7-ия кръг на А група. "Армейците" са в подем, а не същото може да се каже и за "смърфовете", които се намират в криза. Победата е необходима само на столичани, които се борят за място, даващо право на участие в евротурнирите. Пловдвивчани също могат да стигнат до Лига Европа, но са с по-реални шансове това да стане чрез турнира за Купата на страната, където само три дена по-късно играят с Лудогорец. Прогнозата на Futbol-tv за предстоящата среща между Локо и ЦСКА е за знак 2.

Очакванията са треньорът на "черно-белите" да даде почивка на няколко от основните си играчи, които ще са му необходими за двубоите с Лудогорец за Купата на страната. Нито един от играчите, взели участие в двубоя срещу Литекс, не се оплаква от сериозна контузия и това е една от малкото добри новини за Станков. Треньорът обаче трябва да се справи с трудната ситуация, която е факт, заради караницата между Данчо Господинов и Мартин Камбуров. Двамата бяха едва не се сбиха след мача с Лудогорец за първенство. От това си изпати нападателят, който бе изкаран от групата за мача с Литекс. Освен това Камбуров е трансферна цел на ЦСКА и е много вероятно той да не играе срещу "армейците". Почивка вероятно ще получи и Здравко Лазаров, а атаката на тима ще се води от бившия играч на ЦСКА Спас Делев.

Ангел Йошев се завръща в състава, след като изтърпя наказанието си. Под въпрос за двубоя е Сашо Тунчев, който е с травма. Най-вероятно Станков няма да рискува със здравето на своя футболист.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов има малко проблеми преди тази среща. Наставникът няма да разчита отново на капитана Валентин Илиев, който е с травма. Очаква се отново неговото място да бъде дадено на Пламен Крачунов. Добрата новина за Младенов е, че в състава се завръща Неманя Милисавлевич, който бе наказан за предната среща с Ботев Пловдив (2:0). Младенов залага повече на бившия играч на Лудогорец, който вероятно ще попадне сред стартовите 11, за сметка на Мартин Петров.


ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив Пловдив:

20 март Локомотив Пловдив - Добруджа 2:0 (Купа на България)
27 март Локомотив Пловдив - Левски 0:2 (А група)
30 март Черно море - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)
05 април Локомотив Пловдив - Лудогорец 1:1 (А група)
09 април Литекс - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)

ЦСКА:

23 март Черно море - ЦСКА 0:0 (А група)
26 март ЦСКА - Лудогорец 0:1 (А група)
29 март Литекс - ЦСКА 0:1 (А група)
04 април Локомотив София - ЦСКА 1:3 (Приятелска среща)
10 април ЦСКА - Ботев Пловдив 2:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Локомотив Пловдив - ЦСКА
110 срещи
19 победи за Локомотив Пловдив
25 равенства
66 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 230:98 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
419