ЦСКА ще се справи с Ботев Пловдив


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи с Ботев Пловдив

ЦСКА - Ботев Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 10.04.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Никола Попов


ЦСКА приема Ботев Пловдив в последен мач от кръга на А група. Статистиката и най-вече подемът, в който се намират "армейците" ги прави фаворити в този двубой. Ботев Пловдив много рядко успява да вземе нещо от "Българска армия" и поради тази причина Futbol-tv дава прогноза 1.

Един от основните футболисти на пловдивския Ботев е под въпрос за предстоящото дерби. Това е националът Веселин Минев, който е получил силен удар в крака в края на мача с Литекс. Левият защитник поиска смяна в последните минути, но се наложи да остане на терена въпреки волята си, заради травмата на Георги Сърмов. Състоянието на Минев все не е ясно, като през седмицата той не тренира с пловдивчани. Бразилецът Артур Енрике не бе картотекиран заради запълнената бройка на чужденци извън Европейския съюз и това прави доста сериозен проблем пред Мъри Стоилов. Ако Минев не бъде възстановен за мача, най-вероятно на неговото място ще се премести капитанът Йордан Христов, а отдясно ще играе Филип Филипов.

"Очаквам интересен и оспорван мач. Видно е, че отборът на ЦСКА е в подем, те имат сериозни изпълнители. Ботев обаче трябва да търси собствения си стил и начин на игра, като трябва да наложим нашата футболна воля", това заяви старши-треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов преди дербито с ЦСКА в София в четвъртък.

В лагера на ЦСКА има малко проблеми преди този мач. Капитанът Валентин Илиев е с травма и ще бъде заменен от Пламен Крачунов, който се намира в отлична форма. Наказан за този мач е Милисавлевич, а неговото място ще заеме Мартин Петров или Тони Силва. Не се очаква да има други промени в състава на Стойчо Младенов, който ще разчита на Омар Косоко и Емил Гъргоров-Бадема да водят атаката на тима.


ПРОГНОЗА: ЦСКА - БОТЕВ ПЛОВДИВ 1:0


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

15 март ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
23 март Черно море - ЦСКА 0:0 (А група)
26 март ЦСКА - Лудогорец 0:1 (А група)
29 март Литекс - ЦСКА 0:1 (А група)
04 април Локомотив София - ЦСКА 1:3 (Приятелска среща)

Ботев Пловдив:

19 март Ботев Пловдив - Левски 2:0 (Купа на България)
22 март Левски - Ботев Пловдив 2:0 (А група) 26 март
Ботев Пловдив - Черно море 1:1 (А група)
30 март Лудогорец - Ботев Пловдив 1:1 (А група)
06 април Ботев Пловдив - Литекс 2:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
ЦСКА - Ботев Пловдив
117 срещи
69 победи за ЦСКА
22 равенства
26 победи за Ботев Пловдив
Голова Разлика: 247:124 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
188