Лудогорец ще победи Левски в Разград


FUTBOL-TV

Лудогорец ще победи Левски в Разград

Лудогорец - Левски
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 09.04.2014г.
Час: 19:15
Съдия: Николай Йорданов


Лудогорец приема Левски на стадиона в Разград в среща от 6-ия кръг на плейофите в А група. Шампионите са лидери в класирането и вероятно ще се опитат да заличат изненадващата загуба в Разград от същия съперник в предната среща между двата тима. Прогнозата на Futbol-tv за този мач е 1.

Пред ръководството на тима от Разград има само една дилема - дали Христо Златински да вземе участие в мача. Полузащитникът се контузи в срещата с Литекс на 2 април и все още не е напълно готов. Има вероятност Златински да остане на пейката и да се появи в игра след почивката. Други контузени в лагера на Лудогорец няма, като Сашо Александров е наказан.

Трайно отсъстващ е Светослав Дяков, а треньорът на тима Стойчо Стоев заяви: "В момента Левски върви добре, чака ни сериозен мач. С който и противник да сме, винаги ще станат доста сериозни битки, защото Лудогорец в момента е един дразнител, срещу който всеки отбор иска да се представи добре. Какво да кажем за Левски, който е име в българския футбол, нормално е да се стремят да се представят максимално добре“.

Новият треньор на Левски Елин Топузаков има малко проблеми преди предстоящата среща. Владимир Гаджев получи контузия на мача с Черно море, спечелен от "сините" с 1:0 и е под въпрос за мача. Все пак националът попадна в групата на тима и е по-вероятно да бъде титуляр. Гаджев се възстановяваше от травма в прасеца и тренираше през седмицата по индивидуална програма.

В разширения състав на Левски се завръща Дъстли Мулдер, който не игра в последните мачове заради контузия. Португалецът Рикардо Нунеш, който страдаше от стомашен вирус, вече е здрав и също е на разположение на Топузаков. Същите проблеми мъчат и Ларсен Туре, като той няма да пътува със съотборниците си за Разград. Цветан Генков е извън групата заради наказание след вчерашния инцидент на тренировката, когато срита лошо Михаил Иванов и го разкървави.


ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

23 март Лудогорец - Литекс 3:0 (А група)
26 март ЦСКА - Лудогорец 0:1 (А група)
30 март Лудогорец - Ботев Пловдив 1:1 (А група)
02 април Лудогорец - Литекс 2:1 (Купа на България)
05 април Локомотив Пловдив - Литекс 1:1 (А група)

Левски:

15 март ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
19 март Ботев Пловдив - Левски 2:0 (Купа на България)
22 март Левски - Ботев Пловдив 2:0 (А група)
27 март Локомотив Пловдив - Левски 0:2 (А група)
06 април Левски - Черно море 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
Лудогорец - Левски
6 срещи
4 победи за Лудогорец
0 равенства
2 победи за Левски
Голова Разлика: 7:4 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222