Левски и Черно море няма да се победят


FUTBOL-TV

Левски и Черно море няма да се победят

Левски - Черно море
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 06.04.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Христо Ристосков

Левски приема Черно море в един доста любопитен мач от програмата на 5-ия кръг от плейофната фаза на А група. Причината тази среща да буди сериозен интерес е, че настоящият треньор на "моряците" Георги Иванов-Гонзо обяви преди броени дни, че след края на сезона със сигурност ще се завърне на "Герена", без да уточнява дали като треньор или като спортен директор. Въпреки това не е изключено Гонзо да иска да се докаже като професионалист и Futbol-tv прогнозира знак Х.

Друга причина, поради което се изключва домакински успех е силното представяне на отбора на Черно море в последните срещи. "Сините" все още се намират в криза, макар да се усеща подобрение след назначаването на Елин Топузаков като треньор на тима. Топчо има малко проблеми преди тази среща. Португалският бек Рикардо Нунеш не тренира с Левски през последните дни. Футболистът е пипнал вирус и това е причината да бъде освободен от последните занимания на "сините". Ако той не се възстанови до мача, Орлин Старокин или Мики Орачев ще заемат неговата позиция отляво на "синята" защита.

Антон Огнянов продължава да тренира отделно от основната група. По индивидуален план продължават да тренират Пламен Илиев и Дъстли Мюлдер, които се възстановяват от травми. Към подготовката на Левски се присъединиха Орачев и Стивън Петков, които бяха ангажирани с юношеския национален отбор на България.

Самият Георги Иванов няма проблеми с наказани или контузени играчи. "Утре излизаме за победа и ако някой си мисли, че на Левски ще им е лесно срещу нас, жестоко се лъже. Да, "сините" са фаворити, но ние няма да подаряваме нищо на никого. "Моментът е труден за мен, но ще мисля за Левски след този мач. Ще обсъждам повече ситуацията на "Герена" след края на ангажиментите ми с Черно море", сподели още Иванов.

Той призна още, че в неделя ще има среща с Тодор Батков веднага след края на битката с "моряците". "Левски е в криза и това ще наложи промени през лятото. Какви ще бъдат те, няма да ви кажа сега, защото не съм ги обсъждал с Тодор Батков. С него ще говоря утре след мача. Няма да ви кажа нищо сега. Няма да ви кажа кой ще е треньор. Левски заслужава най-добрите специалисти и директори", сподели Георги Иванов в навечерието на мача на "Герена".

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

12 март Левски - Ботев Пловдив 3:1 (Купа на България)
15 март ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
19 март Ботев Пловдив - Левски 2:0 (Купа на България)
22 март Левски - Ботев Пловдив 2:0 (А група)
27 март Локомотив Пловдив - Левски 0:2 (А група)

Черно море:

09 март Любимец - Черно море 0:4 (А група)
13 март Литекс - Черно море 0:0 (А група)
23 март Черно море - ЦСКА 0:0 (А група)
26 март Ботев Пловдив - Черно море 1:1 (А група)
30 март Черно море - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
Левски - Черно море
99 срещи
56 победи за Левски
28 равенства
15 победи за Черно море
Голова Разлика: 191:84 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205