Лудогорец и Ботев няма да се победят


FUTBOL-TV

Лудогорец и Ботев няма да се победят

Лудогорец - Ботев Пловдив
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 30.03.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Александър Костадинов


Лудогорец приема Ботев Пловдив на своя стадион в Разград в двубой от програмата на 4-ти кръг в плейофната фаза на А група. Това са двата отбора с най-скъпи селекции в родното първенство и двубоят се очаква да бъде доста интересен. Шампионите не показаха класа в последния си мач срещу ЦСКА, но въпреки това се поздравиха с успех на "Армията". Ботев Пловдив имаше проблеми с другия тим от столицата - Левски, като "канарчетата" записаха поражение в мач за първенство. В последния си двубой пловдивчани не успяха да победят Черно море в града под тепетата и по този начин се засилиха слуховете за треньорска смяна. Прогнозата на Futbol-tv за предстоящата среща е за знак Х.

Причината да ви посъветваме за подобен резултат е кратката история между тези два тима или по-точно - последните два мача. В редовния сезон двата тима не се победиха. В първия мач в Разград срещата завърши 0:0, а през пролетта в Коматево съперниците врътнаха зрелищно 2:2.

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев вероятно ще даде почивка на Върджил Мисиджан. Холандецът се е оплакал от напрежение в мускулите и почти сигурно ще остане извън състава. На негово място по левия фланг на атаката се ще започне героят от мача с ЦСКА Дани Абало. От състава отпада и националът Йордан Минев, който е наказан. Мястото му на десния бек ще бъде дадено на Шоко. Травми мъчат Светослав Дяков, Витиня и Александър Барт. Най-тежко е положението на капитана, който е един от основните играчи на тима, но не се знае дали ще може да играе в оставащите срещи за първенство.

Мъри Стоилов също има малко проблеми преди този мач. Най-неприятната новина е свързана с контузията на нападателя Юнес Хамза. Неговото място ще бъде заето от Феребори Доре, а зад него ще действа Иван Цветков.


ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - БОТЕВ ПЛОВДИВ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

13 март Лудогорец - Валенсия 0:3 (Лига Европа)
16 март Литекс - Лудогорец 1:2 (Купа на България)
20 март Валенсия - Лудогорец 1:0 (Лига Европа)
23 март Лудогорец - Литекс 3:0 (А група)
26 март ЦСКА - Лудогорец 0:1 (А група)

Ботев Пловдив:

12 март Левски - Ботев Пловдив 3:1 (Купа на България)
16 март Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив 2:1 (А група)
19 март Ботев Пловдив - Левски 2:0 (Купа на България)
22 март Левски - Ботев Пловдив 2:0 (А група)
26 март Ботев Пловдив - Черно море 1:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
Лудогорец - Ботев Пловдив
4 срещи
2 победи за Лудогорец
2 равенства
0 победи за Ботев Пловдив
Голова Разлика: 5:2 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
277