ЦСКА ще победи Литекс в Ловеч


FUTBOL-TV

ЦСКА ще победи Литекс в Ловеч

Литекс - ЦСКА
Стадион: "Градски", Ловеч
Дата: 29.03.2014г.
Час: 16:15
Съдия: Ивайло Стоянов



ЦСКА гостува в Ловеч на Литекс в среща от 4-ия кръг на плейофната фаза в А група. И двата отбора се борят за място, даващо право на участие в Лига Европа, но в последните си няколко срещи "армейците" и "оранжевите" не могат да се поздравят с успех. От както първенството се раздели на две седмици, отборът от Ловеч все още няма победа, а столичани записаха равенство и загуба в последните си два мача. Прогнозата на Futbol-tv за предстоящия мач е за знак 1.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да може да разчита на един от основните си футболисти за срещата в Ловеч. Тодор Янчев е наказа за натрупване на картони и неговото място ще бъде заето от Иван Маркович или Борис Галчев. В групата за мача се завръща Омар Косоко, който изтърпя наказанието си, което получи в мача с Левски. Младенов все още не е сигурен дали да разчита на него или атаката на тима отново да се води от Емил Гъргоров. Треньорът на "армейците" има колебания и за това кои играчи да започнат по крилата. Вариантите са Милисавлевич, Тони Силва, Иван Стоянов или Мартин Петров.

Сериозни проблеми с наказани футболисти има Литекс. Мирослав Манолов и Николай Бодуров няма да могат да играят срещу ЦСКА в събота.
Защитникът получи деветия си жълт картон в А група и ще пропусне следващите два мача за Литекс - домакинството срещу ЦСКА в шампионата и четвъртфинала-реванш срещу Лудогорец в Разград идната сряда. Манолов няма да бъде на разположение на Златомир Загорчич само за двубоя с "червените".

"Очаквам вече да спечелим, защото се събраха няколко мача с негативни резултати. Успехът е задължителен, за да покажем, че се борим не само за Европа, но и за първото място“, заяви президентът на тима Трифон Попов. Той направи любопитен коментар по темата дали ще се справи с хита на ЦСКА Тони Силва.

"Аз не се притеснявам срещу кой футболист ще играя. Той да мисли как ще играе срещу мен. Иначе да, наблюдавах го. Добър футболист е, техничен и бърз. Ще видим на мача какво ще се получи, надявам се да се справя", каза Попов.


ПРОГНОЗА: ЛИТЕКС - ЦСКА 0:1


Последни 5 изиграни срещи:

Литекс:

01 март Черно море - Литекс 1:2 (А група)
09 март Литекс - Лудогорец 0:0 (А група)
13 март Литекс - Черно море 0:0 (А група)
16 март Литекс - Лудогорец 1:2 (Купа на България)
23 март Лудогорец - Литекс 3:0 (А група)

ЦСКА:

01 март ЦСКА - Славия 3:0 (А група)
08 март Левски - ЦСКА 0:1 (А група)
15 март ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
23 март Черно море - ЦСКА 0:0 (А група)
26 март ЦСКА - Лудогорец 0:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Литекс - ЦСКА
40 срещи
14 победи за Литекс
12 равенства
14 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 42:41 за Литекс

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211